Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Smartwatches - Android TV Το N58 της Bakeey σας κάνει καρδιογράφημα

Το N58 της Bakeey σας κάνει καρδιογράφημα

-

- Advertisement -

Το καρδιογράφημα από τα smartwatches μπήκε στη ζωή μας, ή θα μπει σιγά-σιγά στη ζωή μας, μετά την παρουσίαση της Xiaomi σχετικά με το Verge 2.

Βέβαια η Bakeey είχε ενσωματώσει τη σχετική λειτουργία αρκετά πριν γίνει η ανακοίνωση της Xiaomi, κερδίζοντας σ’ αυτή την άτυπη μάχη. Και δεν είναι η μόνη της νίκη…

Γιατί την ώρα που το Verge 2 θα κοστίζει πάνω από 160€, το N58 της Bakeey θα σας κοστίσει λιγότερο από 50€. Και ναι, βλέπω ήδη τα μειδιάσματα ορισμένων, γι’ αυτό σπεύδω να προσθέσω:

Άλλο επίπεδο το Verge 2 της Xiaomi και άλλο το Bakeey. Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες και δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δυο. Όμως στο κομμάτι του καρδιογραφήματος, πόσο ποιο άσχημο να είναι το N58;

- Advertisement -

Το βασικό χαρακτηριστικό, λοιπόν, του N58 είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα που μπορεί να κάνει και μάλιστα έχει ειδικό display για να βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Μέσω του app, θα σας ειδοποιήσει για ταχυκαρδίες, βραδυκαρδίες κτλ ενώ θα κάνει ό,τι και τα άλλα smartwatches, χωρίς να στερείται δυνατοτήτων.

Διατίθεται σε δυο χρωματισμούς, όμως μπορείτε πολύ εύκολα να τα αλλάξετε και να αγοράσετε κάποια του γούστου σας, αρκεί να είναι στα 22χιλ.

Η οθόνη του είναι στις 1,2’’ με ανάλυση 240x204, ενώ η μπαταρία των 200mAh θα αντέξει 5 ημέρες, μέχρι να κουμπώσετε τον μαγνητικό φορτιστή πάνω του.

Είναι αδιάβροχο για καθημερινή χρήση αλλά όχι για κολύμπι, ενώ το app του ΔΕΝ είναι το WiiWatch, αλλά το WearHeart. Φιουυυυυυυ…

Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και είναι το ίδιο χάλια όπως το WiiWatch2, ας αφήσει σχόλιο, για να το ξέρουμε κι εμείς!

Το Banggood λέει ότι υπάρχει στοκ για το ρολογάκι, όμως δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσει η τιμή της προσφοράς. Δυστυχώς κουπόνι για ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση δεν υπάρχει.

Αποκτήστε το από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!