Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables Το νέο και υπέροχο Kospet Vision με 1.6’’ οθόνη 3GB RAM 32GB...

Το νέο και υπέροχο Kospet Vision με 1.6’’ οθόνη 3GB RAM 32GB ROM!

-

- Advertisement -

Το Kospet Hope παραμένει το καλύτερο smartwatch που έφτασε ποτέ στα χέρια μας (βλ εδώ), το οποίο, ωστόσο, μας είχε απογοητεύσει με το application του.

Τώρα η Kospet βγάζει στην αγορά ένα ακόμα κορυφαίο smartwatch, το Kospet Vision, το οποίο έχει μόλις λίγες ώρες ζωής.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όσοι το προ-παραγγείλουν και έχουν το στομάχι να περιμένουν όσο πάει, θα το αγοράσουν σε προνομιακή τιμή.

Οι υπόλοιποι μην το επιχειρήσετε, παρά μόνο αν έχετε την υπομονή να περιμένετε. Το BG θα το στείλει, αλλά το πότε είναι λίγο (έως πολύ) αβέβαιο…

- Advertisement -

Το Vision μας έρχεται με πολύ όμορφο design και μεγάλη οθόνη 1,6’’ στα 320×320. Από τα πιο όμορφα και πραγματικά έξυπνα ρολόγια που θα βρείτε στην Κινέζικη αγορά.

Η μεγάλη οθόνη διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ το ρολόι κουβαλάει προηγμένη τεχνολογία με 3GB RAM και 64GB ROM. Ένα μικρό κινητό στο χέρι σου..

Έχει επίστρωση Gorilla Glass, 8MP μπροστινή κάμερα για video-κλήσεις (και μια στα πλάγια που απορώ γιατί την κρατάνε), γρήγορο GPS και 800mAh μπαταρία για να αντέχει (υπό όρους) μέχρι 2 ημέρες.

Βέβαια μιλάμε για ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο σε σχήμα ρολογιού. Έχει WiFi, ΒΤ, παίρνει κάρτα sim (είναι 4G με την B20) για να γίνει ένα δεύτερο κινητό και έχει android 7.1.1 με full playstore.

Μια εξαιρετική πρόταση σε πολύ ανταγωνιστική τιμή ΑΛΛΑ με το wiiwatch2 να παραμένει το ΜΕΓΑΛΟ του αγκάθι.

Πραγματικά με ξεπερνάει να βγάζεις στην αγορά ένα τέτοιο κορυφαίο smartwatch και να μην λαμβάνεις υπόψη σου τον κόσμο και τα παράπονα για το εν λόγω app…

Τουλάχιστον με μια nano-sim γίνεται κανονικό δεύτερο κινητό, οπότε δεν χρειάζεστε το app. Κι αυτός θα πρέπει να είναι ο λόγος για να το προτιμήσετε.

Η τιμή του είναι στα 129€ που πραγματικά είναι σούπερ καλή. Επαναλαμβάνω όμως, θέλει υπομονή. Αργότερα θα κοστίζει 180€, οπότε…

Η υπομονή είναι αρετή!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!