Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Το REVIEW που δεν θα βλέπατε ποτέ: Digoo DG-TH8805

Το REVIEW που δεν θα βλέπατε ποτέ: Digoo DG-TH8805

-

- Advertisement -

Το review του Digoo DGTH8805 το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το βλέπατε/διαβάζατε/απολαμβάνατε ποτέ. Μα ποτέ όμως…

Ο λόγος; Το έχουμε τρεις μήνες και ποτέ δεν μας έπεισε ότι άξιζε να το παρουσιάσουμε, μιας και η τιμή του δεν ήταν ανάλογη αυτών που προσφέρει.

Πριν από μερικά λεπτά όμως, κυριολεκτικά, τα δεδομένα άλλαξαν κι αφού αρχίσαμε στα πρόχειρα να βγάζουμε κάποιες φωτογραφίες, καταπιαστήκαμε να γράφουμε και τις επόμενες αράδες. Γιατί όμως δεν άξιζε να παρουσιαστεί νωρίτερα;

Εξηγούμαστε…

Έτσι είναι όταν το πρωτο-ανοίγεις

- Advertisement -

Το DGTH8805 της Digoo το παραγγείλαμε έχοντας κατά νου ότι θα πάρουμε έναν μετεωρολογικό σταθμό για να βλέπουμε περίπου τι καιρό θα κάνει έξω.

 

Η συσκευή είναι από πλαστικό, με βάση για να στηρίζεται που δείχνει ότι αντέχει στο χρόνο και κουμπιά από το… Back to the Future!

Κουμπιά «παλαιάς κοπής», κουμπιά νεάντερνταλ, κουμπιά που δεν… υπάρχουν! Ναι, αυτά τα κουμπιά των παιδικών μας χρόνων. Ούτε αφής, ούτε μαλακά στο πάτημα.

Πατάς κι ακούγεται μεγαλοπρεπές το «κλακ» κι έτσι καταφέρνει και γίνεται ενοχλητικό μέσα στη νύχτα, αν τολμήσεις τότε να ρυθμίσεις το ξυπνητήρι κι όχι πιο πριν.

Ναι, έχει ξυπνητήρι κι αυτό είναι στα θετικά του. Όπως στα θετικά βάζουμε και την έγχρωμη οθόνη. Δεν εντυπωσιάζει, είναι αρκετή όμως ακόμα και στο φως της ημέρας, αν και θα προτιμούσα να είναι ένα κλικ πιο φωτεινή.

Δεν έχει διαβάθμιση φωτεινότητας, οπότε το βράδυ – στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι – γίνεται ενοχλητική, εκτός κι αν είστε σαν εμένα που όταν είναι να κοιμηθώ, θα το κάνω και με τα παράθυρα ανοιχτά, με την τηλεόραση να παίζει και τα παιδιά να είναι δίπλα μου!

Στα θετικά του είναι και το ότι έχει δυο πηγές ενέργειας: μπαταρίες και ρεύμα. Έτσι σε μια διακοπή ρεύματος θα συνεχίσει να λειτουργεί και το αντίστροφο.

Φυσικά θα σας δείξει την ώρα κι ένα σωρό άλλες πληροφορίες, τις οποίες όμως (μάλλον) γρήγορα θα βαρεθείτε και θα εστιάσετε στην ώρα και μόνο.

Άντε, να παραδεχτώ ότι με βοήθησε και στην εσωτερική/εξωτερική θερμοκρασία, καθώς εκεί ο αισθητήρας του έχει καλή ακρίβεια και ικανοποιεί.

Όμως εκεί που ο συγκεκριμένος μετεωρολογικός σταθμός δεν σ’ αφήνει να χαμογελάσεις, είναι στο βασικό κομμάτι της ύπαρξής του: να σου πει, δλδ, τον καιρό, να κάνει αξιόλογη πρόγνωση.

Αυτό γίνεται μέσω ενός αισθητήρα-βάσης που την τοποθετείς έξω από το σπίτι και με την οποία η συσκευή συνδέεται ασύρματα.

Στους τρεις μήνες που το έχουμε, έχει καταστεί σαφές ότι η εξαίρεση στον κανόνα είναι να πέφτει που και που μέσα στις προβλέψεις του.

Και δεν μιλάμε για τώρα, το καλοκαίρι, που είναι σχετικά εύκολη η πρόβλεψη. Αλλά για περιπτώσεις που έξω βρέχει κι αυτό σου δείχνει… συννεφιά με λίγο ήλιο! 😛

Ωραία γραφικά, γεμάτη οθόνη, αλλά από ουσία; Τίποτα… αυτός ήταν και ο λόγος που δεν θα το παρουσιάζαμε, διότι να δώσει κανείς 20+ ευρώ για ένα ρολόι/ξυπνητήρι με ωραία οθόνη… ε, παραπάει!

Όμως πριν από λίγο ήρθε το BG9TH8805

Τι είναι αυτό; Ο λόγος ύπαρξης αυτής της σύντομης παρουσίασης. Με το συγκεκριμένο κουπόνι, το DGTH8805 μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 8,82€!

Σ’ αυτά τα λεφτά, ΝΑΙ. Μπορούμε να το προτείνουμε, γιατί δεν θα σου πει τον καιρό, αλλά θα έχεις ένα ωραίο gadgetάκι στο κομοδίνο για την ώρα, το ξυπνητήρι, τη θερμοκρασία κτλ.

Αποκτήστε το από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!