Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets #ΙστορικόΧαμηλο: Το ZINO PRO είναι ένα drone για τον επαγγελματία και όχι...

#ΙστορικόΧαμηλο: Το ZINO PRO είναι ένα drone για τον επαγγελματία και όχι μόνο!

-

- Advertisement -

Σκηνοθετήστε με στυλ και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Είτε για επαγγελματική, είτε ακόμα και για ιδιωτική χρήση, το ZINO PRO της Hubsan είναι ένα από τα κορυφαία drones που θα μπορούσατε να αποκτήσετε.

Και με δεδομένο πια ότι η EU Priority του Banggood είναι ΧΩΡΙΣ τελωνείο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τέτοιες προσφορές όλοι!

Αν θέλετε το καλύτερο, ρίξτε μια ματιά στην πρόταση της Hubsan. Με το Ultra High Definition video του συγκεκριμένου drone, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ανάλυση 3840×2160 στα 30fps με μέγιστο αριθμό καρών τα 60fps και θα έχετε τον κόσμο… πιάτο με απίστευτες λήψεις από ψηλά!

- Advertisement -

Έρχεται με μια, δύο ή τρεις μπαταρίες, η κάθε μια από τις οποίες φορτίζει μέσα σε 2 ώρες, έχει μέγεθος 3.000mAh και προσφέρει αυτονομία στο Drone 23 λεπτών.

Το ZINO PRO πετάει με ταχύτητα 16χλμ/ώρα και μπορεί να καλύψει απόσταση έως και 4χλμ (!!) που είναι και το μέγιστο εύρος για να έχει επαφή με το κοντρόλ του.

Το τελευταίο προσφέρει joystick μεγάλης ακρίβειας για το χειρισμό του ZINO PRO ενώ έχει και συρόμενη οθόνη για να βλέπετε ό,τι βλέπει το Drone σας.

Ένα Drone γεμάτο τεχνολογικά καλούδια!

Διαθέτει σταθεροποιητή 3 αξόνων, δυνατότητα για πανοραμικές λήψεις, ενώ έχει και το Line Fly Mode για να μπορεί να ίπταται σταθερά, σε ευθεία γραμμή, τραβώντας video.

Επιπλέον μπορείτε να το ρυθμίσετε να προσγειωθεί ακριβώς εκεί που πρέπει, ή να ορίσετε ένα σταθερό σημείο κι εκείνο θα μπει σε τροχιά γύρω από αυτό για όσο θέλετε.

Θέλετε κι άλλα; Έχει! Το ZINO PRO μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θα πάρει από πίσω και θα καταγράφει συνεχώς τις κινήσεις του.

Έχει πιστοποίηση επιπέδου 5 (!) για αντοχή στον άνεμο, η κατασκευή του είναι στιβαρή ενώ αναδιπλώνεται για να πιάνει όσο λιγότερο χώρο γίνεται όταν θέλετε να το αποθηκεύσετε.

Το GPS του είναι εκ των κορυφαίων για drone, με GPS+GLONASS, ενώ έχει ασφάλεια για όταν η μπαταρία του αρχίζει και τελειώνει, με αποτέλεσμα αυτόματα να γυρίζει στη βάση του!

Θα συνδεθεί με το wifi σας, αν έχετε κάποιο φορητό modem, ενώ έχει και το δικό του app για το κινητό σας.

Τέλος, τα video ή τις φωτογραφίες σας θα τις αποθηκεύσετε σε κάρτες micro-SD έως 64GB.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ψάχνετε από ένα Drone, αλλά φαντάζομαι το συγκεκριμένο θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω.

Ικανοποίηση ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα νοιώσετε όταν ακούσετε ότι η τιμή του πέφτει κάτω από τα 300€ και διαμορφώνεται στα 276€ με το κουπόνι: BGZINO1PRO που γι’ αυτά που προσφέρει είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

Η τιμή είναι για το Drone χωρίς την τσάντα μεταφοράς του και για μια μπαταρία.

Αποκτήστε το ZINO PRO στα 276€ τελική τιμή από το Banggood

 

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!