Δεν ξέρω πως μπορείτε να κάνετε δουλειά σε ένα tabletάκι με οθόνη στις 9’’ περίπου, αλλά αν εσείς το μπορείτε οκ… δεν μου πέφτει και λόγος.

Η περίπτωση, πάντως, του «Μαγικού Μπεν» ή Magic Ben MAG1, είναι πραγματικά πολύ αξιόλογη, αν παραβλέψεις τη μικρή οθόνη.

Ένα πρόβλημα που λύνεται όταν είσαι στο σπίτι ή το γραφείο, συνδέοντάς το με μια μεγαλύτερη οθόνη/μόνιτορ, όπως το 24άρι ή το 34άρι της .

Πάντως η μικρή οθόνη το κάνει τρομερά φορητό για να το έχετε μαζί σας και να κουβαλάτε όλα τα σημαντικά σας αρχεία.

Αυτά θα αποθηκεύονται στον SSD δίσκο που έχει χωρέσει στο λιλιπούτειο σώμα του, με επιλογή ανάμεσα σε 256GB και 512GB.

Επιλογή έχετε και στις μνήμες, μιας και το Windows 10 Tablet μας έρχεται είτε με 8GB RAM είτε με 16GB RAM!

Θα έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για ένα «εργαλείο» δουλειάς, με άπλετη δύναμη μιας και στην «καρδιά» του συναντάμε επεξεργαστή της Intel, τον M3-8100Y με turbo συχνότητα έως 3,4GHz!

Όλα τα παραπάνω, η μεγάλη μνήμη, ο SSD δίσκος και ο δυνατός επεξεργαστής κάνουν το εν λόγω Tablet παντοδύναμο για δουλειά γραφείου.

Μάλιστα έχει και διαθέσιμο χώρο για επιπλέον SSD δίσκο, τύπου M.2 ή για να βάλετε module και να το κάνετε 4G!

Επιπλέον, πέρα από τρομερά φορητό και δυνατό, έχει και τεράστια μπαταρία στα 8600mAh, το βάρος του είναι στα 690γρ και προσφέρει Type-C θύρα, usb3.0 και MicroHD, μαζί με θύρα 3,5χιλ για ακουστικά και θύρα για επέκταση μνήμης έως 128GB.

Αν το θέλετε, μπορεί να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας, ωστόσο θα πρέπει να βάλετε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Λογικό είναι…

Η έκδοση με τα 8/256GB στοιχίζει 595€ τελική τιμή, ενώ δυστυχώς – για την ώρα – δεν έχουμε βρει σε καλή τιμή την κορυφαία έκδοση των 16/512GB.

Αποκτήστε το Magic Ben 8/256GB με 595€ από το Banggood
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments