Το Β1 της ΒΜΑΧ ήταν ένα Mini-Pc που αρκετοί προτίμησαν λόγω του χαμηλού του κόστους, καθώς τα Mini-Pc αρχίζουν – σιγά σιγά – να κερδίζουν έδαφος.

Η ευκολία που προσφέρουν τα Windows και το μικρό τους μέγεθος, είναι δυο πολύ σημαντικοί παράγοντες πίσω από την αγορά τους.

Το BMAX B2 Plus είναι ο διάδοχος του B1 που συνεχίζει την παράδοση της BMAX σε ποιοτικά προϊόντα, με μια – πάντως – ανεξήγητη εμμονή σε Celeron επεξεργαστές.

Έτσι και το δεύτερο Mini-PC της σειράς έρχεται με τέτοιον επεξεργαστή, ωστόσο σαφώς πολύ πιο δυνατό από τον αντίστοιχο της προηγούμενης έκδοσης.

Μέσα στο, παχουλό του αλλά όμορφο, σώμα, έχουμε τον Intel Celeron J4115 χρονισμένο έως τα 2,5GHz, ενώ μαζί του «μπάλα παίζει» η Intel HD Graphics 400.

Στα της μνήμης έχουμε 8GB DDR4 RAM που σίγουρα μας κάνει και χαμογελούμε, ενώ η χωρητικότητα του SSD δίσκου είναι στα 128GB.

SSD σημαίνει ταχύτητα και αξιοπιστία, ωστόσο εδώ έχουμε κι ένα σημαντικό μειονέκτημα του B2 Plus, καθώς δεν υπάρχει θέση για άλλον σκληρό.

Φυσικά το πρόβλημα αυτό λύνεται πολύ εύκολα είτε με την τοποθέτηση κάποιου άλλου SSD δίσκου, είτε με έναν σκληρό δίσκο που θα κουμπώσετε σε μια από τις 4 USB θύρες που έχει.

Ωραία η πάσα για να περάσουμε στα της συνδεσιμότητας του B2 Plus, το οποίος μας δίνει 2 USB3.0 και 2 USB2.0 θύρες, θύρα ακουστικών, θύρα SD, δύο θύρες HDMI, μια Type-C και μια για καλώδιο Ethernet.

Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό «πακέτο» θα βρείτε και bluetooth – το 5.0 μάλιστα – και WiFi, ενώ υπάρχουν προεγκατεστημένα Windows 10 σε 11 διαφορετικές γλώσσες.

Είπαμε, το όλο σύνολο είναι πολύ ενδιαφέρον και γίνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην τιμή που το δίνει το Banggood.

To B2 Plus είναι πλέον ετοιμοπαράδοτο στο Banggood ενώ έχει κι ένα καταπληκτικό κουπονάκι, το BGARXB, που ρίχνει την τιμή στα 191,7€!!

Αποκτήστε το BMAX B2 Plus με 191,7€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για