Αν θα έπρεπε να περιγράψω, έτσι, με δύο προτάσεις τα παράπονα μου απο τα TWS ακουστικά, τότε το σενάριο θα πήγαινε κάπως έτσι:

Α)Τα φορτίζω συνέχεια, γιατι δεν ξέρω πότε είναι ξεφόρτιστα, και τα ακουστικά και η θήκη, οπότε μπέτερ σειφ δαν σορρι που έλεγε και ο σκούμπι ντου.

Β) Χάνονται

Αν για το Β δεν έχω βρει ακόμα λύση, πέρα απο το ζιλοτέιπ, για το πρώτο νομίζω οτι μόλις ανακάλυψα glitch στο μάτριξ, και με τα F9 TWS Earbuds, μπορείτε να έχετε άμεσα εικόνα για το πόση μπαταρία έχει μείνει τοσο στα ακουστικά όσο και στην θήκη μεταφοράς φόρτισης.

Πάνω στο Charging case θα βρείτε μια μικρή LCD οθόνη που προβάλει ποσοστιαία το επίπεδο της μπαταρίας της θήκης, ενω πάνω απο το κάθε ακουστικά, υπάρχουν 4 λεντάκια που σας πληροφορούν για το επίπεδο φόρτισης του κάθε ακουστικού.

Κάθε ακουστικό έχει μπαταρία 50mAh που του χαρίζει 4 ώρες χρήσης, και ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά του τα βγάζετε η τα βάζετε στη θήκη μεταφοράς.

Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth 5.0, με τα F9, θα έχουν το κλασσικό σχήμα ωτοασπίδας, χωρίς κάτι ιδιαίτερο σε θέμα design.

Τέλος η θήκη φορτίζει μέσω MicroUSB, και έχει μια μια τσαχπινιά, αφού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν σταντ για το κινητό σας, αν την έχετε στην τσέπη και θέλετε να δείτε Netflix. Αυτα δεν είναι ακουστικά, αυτά ειναι πασπαρτού!

Στην προσφορά του Cafago, μπορείτε να βρείτε τα F9 TWS Earbuds, με μόλις 14€ και δωρεάν μεταφορικά με Standard Shipping με Tracking, το οποίο λόγο κόστους φυσικά, δεν έχει φόβο να περάσει τελωνείο.

Αποκτήστε τα F9 TWS Earbuds στα 14€

Στο Flash Sale του Cafago

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για