Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables E1 Smart Watch : Ελαττώστε τις υποχωρήσεις με μόλις 27€

Lenovo E1 Smart Watch : Ελαττώστε τις υποχωρήσεις με μόλις 27€

-

- Advertisement -

Αγοράζοντας ένα “φτηνό” smart watch, εκ των πραγμάτων θα πρέπει να κάνετε μια σειρά απο υποχωρήσεις, και να μάθετε να ζείτε μ’αυτές, ώστε να μην αναγκαστείτε να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Το E1 είναι, με διαφορά, το έξυπνο ρολόι που θα σας αναγκάσει να θυσιάσετε τα λιγότερα πράγματα.

Το πρώτο και βασικό πράγμα που θα πρέπει να χωνέψετε, στην περίπτωση του Ε1, είναι οτι το ρολόι της Lenovo έχει τετράγωνη οθόνη, οπότε δεν είναι για όλους. Πέρα απο αυτό, η έγχρωμη IPS οθόνη 1.33″ του με ανάλυση 240 x 240 pixels κάνει τη δουλειά της εξαιρετικά.

lenovo E1 Smartwatch screen

Το κομμάτι που την αγκαλιάζει να είναι κατασκευασμένο απο κράματα μετάλλων(58 γραμμάρια) , κάτι που κάνει το ρολόι να μοιάζει αρκετά πιο σοβαρό απο τις πλαστικούρες που βρίσκετε συνήθως σε αυτές τις τιμές, ενώ παρότι δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη θάλασσα, το IP67 Rating σημαίνει οτι τουλάχιστον μέσα στο ντουζ δε θα σας αφήσει μόνους.

Lenovo E1 Smart Watch body

- Advertisement -

Το ίδιο ποιοτικό ειναι και το λουράκι που κατασκευάζεται απο αντιαλλεργικό λάστιχο και μεταλλικές συνδέσεις με το ρολόι και μπορείτε να το αγοράσετε σε μαύρο η πράσινο χρώμα.

Lenovo E1 Smart Watch band

 

Απο πλευράς δυνατοτήτων, θα βρείτε real time καταγραφή καρδιακών παλμών και 7 διαφορετικών αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ φυσικά μπορεί να καταγράψει και την ποιότητα του ύπνου σας.

Αν μάλιστα το συνδέσετε και με την εφαρμογή “Da Fit” στο κινητό σας, το Lenovo E1 μπορεί να προβάλει και να διαχειριστεί τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις σας. Φυσικά, η εφαρμογή της Lenovo έχει ΠΟΛΥ λιγότερα απο τα προβλήματα των κινεζικών εφαρμογών, που ο Νίκος έχει φάει με το κιλό για να μην χρειαστεί να τα φάτε εσείς.

Da Fit
Da Fit
Developer: CRREPA
Price: Free

 

Τέλος έχουμε την αυτονομία του Lenovo E1 που είναι.. εξίσου άψογη. Με τη βοήθεια της μπαταρία 180mAh το ρολόι της προσφοράς μπορεί να λειτουργεί σε κανονική χρήση μέχρι και 10 μέρες, ενώ η διάρκεια αναμονής του αγγίζει τον ένα μήνα. Νοτ μπαντ, νοτ μπαντ ατ ολ, γιου σιλι γουοτς.

 

Το Lenovo E1 μπορεί να γίνει δικό σας με 27€ μια τιμή που κυμαίνεται απο το εξαιρετική μέχρι το εξόχως τίμια, ανάλογα με την πρώτερη εμπειρία σας σε Smartwatches, γενικά νομίζω ομως, πως για 27€ δεν το σκέφτεστε καθόλου.

Αποκτήστε το Lenovo E1 στα 27€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!