Τα QCY T1C συνεχίζουν και είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των περισσοτέρων, τόσο λόγω της χαμηλής τους τιμής, όσο και της «υπογραφής» της Xiaomi.

Η τελευταία έρχεται πλέον να μας προσφέρει τη νέα γενιά, τα QCY T2C, που διατηρούν την ίδια ποιότητα στα ίδια χαμηλά λεφτά.

Με μόνη εξαίρεση τον αναβαθμισμένο ήχο!

Φυσικά μιλάμε για TWS ακουστικά της Xiaomi, με bluetooth 5.0, τα οποία έχουν τσιπάκι της Reltek για ακόμα καλύτερη απόδοση στο κομμάτι του ήχου.

Συνδέονται αυτόματα με το κινητό σας (ή με όποια άλλη συσκευή τα συνδέσετε) και φορώντας και τα δυο μαζί έχετε stereo κλήσεις.

Ο εργονομικός σχεδιασμός τους αποτελεί εγγύηση για άνετο «κούμπωμα» στο αυτί μας και για πολύωρη χρήση χωρίς να κουραστούμε.

Έχουν Dynamic HiFi ήχο με Adaptive Noise  Isolation για να κρατάνε μακριά τους ανεπιθύμητους θορύβους, με αποτέλεσμα πεντακάθαρες συνομιλίες όταν τα φοράτε.

Τα T2C ωστόσο είναι εξίσου ικανά και στο gaming, που και πάλι «όλη τη δουλειά» κάμει το πολύ καλό τσιπάκι της Reltek.

Χάρη στη θήκη τους, που κρύβει μια μπαταρία 800mAh, τα TWS ακουστικά της Xiaomi προσφέρουν αυτονομία έως και 32 ώρες (!)

Στην προσφορά του Gearbest, τα QCY T2C κοστίζουν 18.3€ με την Unregistered αποστολή, την οποία συνήθως δεν προτείνω, αλλα με τα δεδομένα ως έχουν, και την απειλή να φάτε το 15άρι απο τα ΕΛΤΑ στο κεφάλι, ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Αποκτήστε τα T2C της Xiaomi στα 18.3€ στην προσφορά του Gearbest!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για