Το Ticwatch E2, δεν δίνει τόση βάση στην καταγραφή των αθλητικών σας επιδόσεων, επειδή στην καρδιά του είναι ένα καθαρό Smartwatch.

Το γεγονός οτι τρέχει το Wear OS, είναι καλό και κακό ταυτόχρονα, αφού το Wearable λειτουργικό της Google έχει φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ δυνατότητες, αλλα ταυτόχρονα ειναι και γεμάτη προβλήματα που η Google δε δείχνει ενδιαφέρον να διορθώσει.

Οταν του ζητάτε να καταγράψει τις δραστηριότητες σας πάντως, δεν απογοητεύει αφού μέσω του αλγόριθμου TicMotion AI, αντιλαμβάνεται αυτόματα σε τι ασκείστε, και αρχίζει την καταγραφή των επιδόσεων σας.

Φυσικά το Smartwatch της TicWatch, είναι εξοπλισμένο τόσο με αισθητήρα καρδιακών παλμών, όσο και με GPS, ενώ το οτι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα βοηθάει αρκετά.

Φυσικά αφου το συνδέσετε με το κινητό σας, ολες οι ειδοποιήσεις του, θα έρχονται άμεσα στον καρπό σας.

Η όλη εξυπνάδα του βέβαια, έχει και τίμημα, αφου σε απλή χρήση θα δείτε περίπου 2 ημέρες αυτονομίας, κάτι που δεν είναι τρομερό, αλλα δεν ειναι και τελείως απογοήτευση.

Στα του Hardware, θα βρείτε μια AMOLED οθόνη 1.39″ με Always on λειτουργία, 4GB ROM και 512MB RAM, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 415mAh.

Στην προσφορά του Banggood μπορείτε να αποκτήσετε το TicWatch E2 με 148€ και 2.4€ για την αποστολή μέσω Priority Mail!

Αποκτήστε το TicWatch E2 στα 148€

Με κουπόνι BGSATWE2

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για