Το Ticwatch E2, δεν δίνει τόση βάση στην καταγραφή των αθλητικών σας επιδόσεων, επειδή στην καρδιά του είναι ένα καθαρό Smartwatch.

Το γεγονός οτι τρέχει το Wear OS, είναι καλό και κακό ταυτόχρονα, αφού το Wearable λειτουργικό της Google έχει φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ δυνατότητες, αλλα ταυτόχρονα ειναι και γεμάτη προβλήματα που η Google δε δείχνει ενδιαφέρον να διορθώσει.

Όταν του ζητάτε να καταγράψει τις δραστηριότητες σας πάντως, δεν απογοητεύει αφού μέσω του αλγόριθμου TicMotion AI, αντιλαμβάνεται αυτόματα σε τι ασκείστε, και αρχίζει την καταγραφή των επιδόσεων σας.

Φυσικά το Smartwatch της TicWatch, είναι εξοπλισμένο τόσο με αισθητήρα καρδιακών παλμών, όσο και με GPS, ενώ το ότι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα βοηθάει αρκετά.

Φυσικά αφου το συνδέσετε με το κινητό σας, όλες οι ειδοποιήσεις του, θα έρχονται άμεσα στον καρπό σας.

Η όλη εξυπνάδα του βέβαια, έχει και τίμημα, αφού σε απλή χρήση θα δείτε περίπου 2 ημέρες αυτονομίας, κάτι που δεν είναι τρομερό, αλλα δεν είναι και τελείως απογοήτευση.

TicWatch E2 Review | Almost The Perfect Smartwach!

Στα του Hardware, θα βρείτε μια AMOLED οθόνη 1.39″ με Always on λειτουργία, 4GB ROM και 512MB RAM, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 415mAh.

Στην σημερινή προσφορά  μπορείτε να αποκτήσετε το TicWatch E2 με 112€ και δωρεάν αποστολή απο την Αγγλική αποθήκη του !

Αποκτήστε το TicWatch E2 στα 112€

Σε Flash Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments