Κατηγορία για προτζέκτορες με τιμή κάτω από 60€ δεν υπάρχει, αλλά για την ανάγκη της συγκεκριμένης παρουσίασης, θα την εφεύρω.

Κι αφού με συνοπτικές διαδικασίες την εφηύρα, θέλω να σας πω ότι ο Χ5 είναι από τους καλύτερους προτζέκτορες αυτής της κατηγορίας!

Διότι, όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα προϊόντα της Κίνας, δίνεις λίγα λεφτά και παίρνεις πολλές δυνατότητες! Κάπως έτσι μοιάζει και η περίπτωση του X5.

Το μεγάλο του «όπλο» είναι η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτεινότητά του: τα 7000 lumens που θα κάνουν τη νύχτα μέρα στο σαλόνι σας, όταν θα παρακολουθείτε ταινίες κτλ.

Με τέτοια φωτεινότητα δεν θα έχετε κανένα θέμα ακόμα και την ημέρα να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές, ή να παίξετε κανα παιχνιδάκι στον ελεύθερο χρόνο σας.

Ο X5 φτάνει μέγεθος εικόνας ένας 150 ίντσες στα 3,8 μέτρα, ένα ακόμα εξαιρετικό νούμερο για το συγκεκριμένο προτζέκτορα-αποκάλυψη!

Έχει το δικό του τηλεκοντρόλ, υποστηρίζει 1080p, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο contrast ratio από 1000:1, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα, ενώ η λάμπα του αντέχει έως 20.000 ώρες λειτουργίας.

Έχει ενσωματωμένα ηχεία, υποστηρίζει την αγγλική γλώσσα, ζυγίζει περίπου ένα κιλό κι έχει θύρα γι’ ακουστικά, μια VGA, μια USB και μια HDMI.

Μια καταπληκτική πρόταση για οικιακό σινεμά με ΣΟΥΠΕΡ φωτεινότητα 7000lm και τελική τιμή μόλις 60€ χάρη Promo Sale του Banggood!

Αποκτήστε τον X5 των 7000lm με μόλις 60€ από το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για