Ετοιμοπαράδοτο είναι από το Banggood το Χ96 Air, ένα νέο TV-Box που έκανε την εμφάνισή του πριν από έναν περίπου μήνα στην αγορά.

Φρέσκο πράμα, με μεγάλες δυνατότητες και σε χαμηλή τιμή! Ο συνδυασμός που μας αρέσει δλδ!

Το πρώτο που ξεχωρίζει κανείς στο X96 Air, είναι η ποιότητα της εικόνας που μπορεί να μας προσφέρει, μιας και το tv-box μας «σηκώνει» έως 8Κ εικόνα!

Με 16 φορές περισσότερη ακρίβεια σε σχέση με το 1080p καταλαβαίνετε για τι πράγμα ΑΚΡΙΒΩΣ μιλάμε, ενώ οι λεπτομέρειες φτάνουν σε εξαιρετικά επίπεδα χάρη και στην υποστήριξη HDR10+

To Air κρύβει μέσα του έναν Amlogic S905X3, ο οποίος δεν κάνει όλη τη δουλειά μόνος του, μιας και έχει και τη βοήθεια της Mali-G31 για τα γραφικά.

Στο όμορφο σώμα του κρύβει υποστήριξη τεχνολογιών όπως XBMC, DLNA, Miracast και Airplay για να μεταφέρετε την εικόνα από το (συμβατό) κινητό σας στη μεγάλη οθόνη.

Συνδέεται και με τις δυο μπάντες του wifi, αλλά έχει και θύρα Ethernet, ενώ έχει μια USB2.0, δυο USB3.0, θύρα για κάρτες μνήμης, μια AV, μια HDMI και μια για οπτική ίνα.

Το X96 Air είναι ένα πλήρες TV Box με Android 9.0 για λειτουργικό, συνοδεύεται από το τηλεκοντρόλ του κι έχει χαμηλό, πολύ χαμηλό κόστος.

Στο Banggood θα το κάνετε δικό σας με 43€ όλα κι όλα, τελική τιμή μιας και έχουμε υπολογίσει και τα έξοδα αποστολής!

Αποκτήστε το X96 Air με μόλις 43€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για