Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Mini PC - TV Boxes X96 Air: «Μαγεία» με το 8Κ HDR10+ tv-box των 37€!

X96 Air: «Μαγεία» με το 8Κ HDR10+ tv-box των 37€!

-

- Advertisement -

Σε δυο περίπου εβδομάδες από τώρα, θα ξεκινούν οι αποστολές του Χ96 Air, ενός νέου TV-Box το οποίο αξίζει να αποκτήσετε.

Γιατί;; Διότι μας προσφέρει αρκετά σε χαμηλή τιμή!

Το πρώτο που ξεχωρίζει κανείς στο X96 Air, είναι η ποιότητα της εικόνας που μπορεί να μας προσφέρει, μιας και το tv-box μας «σηκώνει» έως 8Κ εικόνα!

Με 16 φορές περισσότερη ακρίβεια σε σχέση με το 1080p καταλαβαίνετε για τι πράγμα ΑΚΡΙΒΩΣ μιλάμε, ενώ οι λεπτομέρειες φτάνουν σε εξαιρετικά επίπεδα χάρη και στην υποστήριξη HDR10+

- Advertisement -

To Air κρύβει μέσα του έναν Amlogic S905X3, ο οποίος δεν κάνει όλη τη δουλειά μόνος του, μιας και έχει και τη βοήθεια της Mali-G31 για τα γραφικά.

Στο όμορφο σώμα του κρύβει υποστήριξη τεχνολογιών όπως XBMC, DLNA, Miracast και Airplay για να μεταφέρετε την εικόνα από το (συμβατό) κινητό σας στη μεγάλη οθόνη.

Συνδέεται και με τις δυο μπάντες του wifi, αλλά έχει και θύρα Ethernet, ενώ έχει μια USB2.0, δυο USB3.0, θύρα για κάρτες μνήμης, μια AV, μια HDMI και μια για οπτική ίνα.

Το X96 Air είναι ένα πλήρες TV Box με Android 9.0 για λειτουργικό, συνοδεύεται από το τηλεκοντρόλ του κι έχει χαμηλό, πολύ χαμηλό κόστος.

Στην Pre-Order προσφορά του Banggood θα το κάνετε δικό σας με 37€ όλα κι όλα!

Για το “Pre-Order” δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μιας και – όπως είπαμε και στην αρχή – οι αποστολές ξεκινούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Αποκτήστε το X96 Air με μόλις 37€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.