Η ακολουθεί διαφορετικό δρόμο προς την κορυφή, από αυτόν που έχει επιλέξει για παράδειγμα η Bakeey.

Η τελευταία μας βομβαρδίζει συνεχώς με έξυπνα και πολύ οικονομικά ρολόγια, ενώ η BW κάνει πιο μεθοδικά βήματα.

Πριν από λίγους μήνες μας εξοικείωσε με τη νέα της θυγατρική, την Airaux, η οποία – ακολουθώντας το παράδειγμα των Xiaomi με την Redmi ή της Oppo με την – στόχο έχει να μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

Κορυφαία ποιότητα και ανάλογη βέβαια του ονόματος της BlitzWolf, μιας εταιρείας που 99 στις 100 των περιπτώσεων μας προσφέρει εξαιρετικά VFM προϊόντα.

Η BW, μέσω της Airaux, μας παρουσίασε πριν λίγο καιρό τα Mini ακουστικά της, τα AIRAUX AA-UM1

Αυτή τη φορά όμως, θα σας βάλουμε δίλημμα, μιας και η Airaux – με τις ευλογίες της BW – μας δίνει μια ακόμα πρόταση στο κομμάτι των TWS ακουστικών;

Το όνομα αυτών; AIRAUX AA-UM2. Καμμία πρωτοτυπία στο όνομα, σωστά;

Τα UM2 έρχονται με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τοποθέτησης στο αυτί μας, καθώς με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα.

Και μας αρέσει, διότι με τον γάντζο που βλέπετε, αποκτούν όγκο ο οποίος συμβάλλει στο να μην χάνονται εύκολα, αλλά και στο να μην πέφτουν από τα αυτιά μας.

Αρκεί να σας αρέσει ο σχεδιασμός. Αν όχι και πάλι μην βιαστείτε να τα απορρίψετε, καθώς έχουν κι άλλες, κρυμμένες ή μη, χάρες!

Με το BT5.0 εξασφαλίζουν άψογη σύνδεση με τις συσκευές σας και μειώνουν τις πιθανότητες αποσυνδέσεων, όπως συμβαίνει με την παλιότερη τεχνολογία BT.

Κάνουν, βέβαια, αυτόματο pairing κάθε φορά που τα βγάζετε από τη θήκη, ενώ δεν θα σας κουράσουν μιας και το βάρος του καθενός είναι μόλις 10 γραμμάρια!

Έχουν στέρεο ήχο, κάνουν όλες τις λειτουργίες τους μέσω του ενός και μόνο κουμπιού που έχουν, ενώ πέρα από την εμφάνιση, διαφοροποιούνται και ως προς τη θήκη μεταφοράς τους.

Αυτή είναι ποιοτική και κλείνει με φερμουάρ, με όμορφη σχεδίαση και το λογότυπο της Airaux στην κορυφή της.

Μέσα έχει 480mAh μπαταρία για να φορτίζει τα ακουστικά σας, τα οποία πλήρως φορτισμένα θα αντέξουν έως και 10 ώρες (ένταση στο 60%).

Η θήκη φορτίζει μέσα σε 2-3 ώρες και το κάθε ακουστικό μέσα σε μόλις μια ώρα! Επιπλέον έχουν και IPX5 αδιαβροχοποίηση για βροχή/ιδρώτα.

Μια διαφορετική, λοιπόν, πρόταση στα TWS ακουστικά, με τα σφραγίδα της BlitzWolf που σε συνεργασία με το Banggood μας τα προσφέρει με μόλις 20,9€!

Η προσφορά τελειώνει σε κάτι παραπάνω από μια ημέρα, οπότε προλαβαίνετε-δεν-προλαβαίνετε! Επίσης τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Μην ξεχάσετε στο Ship From να επιλέξετε CZ για να έρθουν από Τσεχία! 😉

Αποκτήστε τα με μόλις 20,9€ στην προσφορά του Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για