Τρίτη, Νοέμβριος 19, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ξεφύγετε από τα τετριμμένα! Ετοιμοπαράδοτα και μόνο με 18€ τα νέα TWS...

Ξεφύγετε από τα τετριμμένα! Ετοιμοπαράδοτα και μόνο με 18€ τα νέα TWS ακουστικά της BlitzWolf-Airaux

-

- Advertisement -

Η BlitzWolf ακολουθεί διαφορετικό δρόμο προς την κορυφή, από αυτόν που έχει επιλέξει για παράδειγμα η Bakeey.

Η τελευταία μας βομβαρδίζει συνεχώς με έξυπνα και πολύ οικονομικά ρολόγια, όπως αυτό εδώ, ενώ η BW κάνει πιο μεθοδικά βήματα.

Πριν από λίγες εβδομάδες μας εξοικείωσε με τη νέα της θυγατρική, την Airaux, η οποία – ακολουθώντας το παράδειγμα των Xiaomi με την Redmi ή της Oppo με την Realme – στόχο έχει να μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

Κορυφαία ποιότητα και ανάλογη βέβαια του ονόματος της BlitzWolf, μιας εταιρείας που 99 στις 100 των περιπτώσεων μας προσφέρει εξαιρετικά VFM προϊόντα.

Η BW, μέσω της Airaux, μας παρουσίασε πριν λίγο καιρό τα Mini TWS ακουστικά της, τα AIRAUX AA-UM1 τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε τώρα σε τιμή 11.11!

- Advertisement -

Αυτή τη φορά όμως, θα σας βάλουμε δίλημμα, μιας και η Airaux – με τις ευλογίες της BW – μας δίνει μια ακόμα πρόταση στο κομμάτι των TWS ακουστικών; Το όνομα αυτών; AIRAUX AA-UM2

Καμμία πρωτοτυπία στο όνομα, σωστά;

Τα UM2 έρχονται με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τοποθέτησης στο αυτί μας, καθώς με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα.

Και μας αρέσει, διότι με τον γάντζο που βλέπετε, αποκτούν όγκο ο οποίος συμβάλλει στο να μην χάνονται εύκολα, αλλά και στο να μην πέφτουν από τα αυτιά μας.

Αρκεί να σας αρέσει ο σχεδιασμός. Αν όχι και πάλι μην βιαστείτε να τα απορρίψετε, καθώς έχουν κι άλλες, κρυμμένες ή μη, χάρες!

Με το BT5.0 εξασφαλίζουν άψογη σύνδεση με τις συσκευές σας και μειώνουν τις πιθανότητες αποσυνδέσεων, όπως συμβαίνει με την παλιότερη τεχνολογία BT.

Κάνουν, βέβαια, αυτόματο pairing κάθε φορά που τα βγάζετε από τη θήκη, ενώ δεν θα σας κουράσουν μιας και το βάρος του καθενός είναι μόλις 10 γραμμάρια!

Έχουν στέρεο ήχο, κάνουν όλες τις λειτουργίες τους μέσω του ενός και μόνο κουμπιού που έχουν, ενώ πέρα από την εμφάνιση, διαφοροποιούνται και ως προς τη θήκη μεταφοράς τους.

Αυτή είναι ποιοτική και κλείνει με φερμουάρ, με όμορφη σχεδίαση και το λογότυπο της Airaux στην κορυφή της.

Μέσα έχει 480mAh μπαταρία για να φορτίζει τα ακουστικά σας, τα οποία πλήρως φορτισμένα θα αντέξουν έως και 10 ώρες (ένταση στο 60%).

Η θήκη φορτίζει μέσα σε 2-3 ώρες και το κάθε ακουστικό μέσα σε μόλις μια ώρα! Επιπλέον έχουν και IPX5 αδιαβροχοποίηση για βροχή/ιδρώτα.

Μια διαφορετική, λοιπόν, πρόταση στα TWS ακουστικά, με τα σφραγίδα της BlitzWolf που σε συνεργασία με το Banggood μας τα προσφέρει με μόλις 18€!

Μια καταπληκτική τιμή, ενώ είναι ΚΑΙ ετοιμοπαράδοτα πλέον!

Το κουπόνι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πέσει η τιμή τους στα 18€, είναι το: BGAAUM2

Αποκτήστε τα από το Banggood με μόνο 18€!!

 

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!