Η 3Life είναι μια ακόμα από τις πάμπολλες θυγατρικές και υποθυγατρικές που ανήκουν στην , τον γίγαντα αυτόν από την Κίνα που μας έχει κατακλύσει με τις συσκευές του.

Αυτή τη φορά σας έχουμε έναν υγραντήρα/λαμπάκι νυχτός, ο οποίος έχει στυλ, μεγάλες δυνατότητες και πολύ χαμηλή τιμή!

Ό,τι ακριβώς θέλουμε, δηλαδή!

Ακόμα και από τις φωτογραφίες διακρίνει κανείς το πόσο κομψή και όμορφη είναι η κατασκευή του. Έχει μια χάρη, κάτι το premium που σου δίνει την εντύπωση ότι αγόρασες κάτι το πολύ ακριβό.

Κι όμως, το κόστος ξεπερνά για λίγο τα 10€!

Ένα πραγματικό στολίδι για το σπίτι, σε τρία διαφορετικά χρώματα: άσπρο, μπλε και ροζ.

Η χωρητικότητά του είναι εξαιρετική και φτάνει τo 1 λίτρο ενώ και ο τρόπος που προσθέτει κανείς νερό είναι πανεύκολος: από την κορυφή που έχει σχεδιασμό 20χιλ καμπύλης για να μην φεύγει το νερό.

Υπάρχει και ειδική τρύπα για να βλέπετε όταν το γεμίζετε, ώστε να μην ξεπεράσετε το λίτρο.

Το πανέμορφο αυτό gadgetάκι εσωκλείει δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στα 3000mAh που φορτίζουν μέσα σε 5 ώρες από Micro-USB.

Υπάρχει και ψηφιακή οθόνη στον υγραντήρα, όπου βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας ενώ έχει προβλεφθεί σχετική ειδοποίηση για όταν αυτή τελειώνει.

Με το ένα του κουμπί ενεργοποιείται ο υγραντήρας (βγάζει 50ml την ώρα) ενώ αν το πατήσετε για 1,5’’ τότε ενεργοποιείται το λαμπάκι νυχτός.

Ο υγραντήρας φωτίζει και δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Ένα gadget για το οποίο σίγουρα δεν θα ξοδευτείτε για να το αποκτήσετε και το οποίο δικαιώνει στο 100% τα μόλις 12,7€ που κοστίζει.

Εσείς απλά χρησιμοποιήστε το κουπόνι: BGLTR26 στο σχετικό πεδίο!

Αποκτήστε το στολίδι υγραντήρα/φωτάκι της Xiaomi με 12,7€ απο το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για