Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Xiaomi laptop stand

-

- Advertisement -

Αυτό το μπιχλιμπίδι δεν είναι για όλους, αλλά για εμάς που ξημερωνοβραδιαζόμαστε μπροστά σε ένα laptop, γράφοντας ατελείωτα κείμενα κάθε μέρα.

Πόσες φορές έχετε σταματήσει, νοιώθοντας ένα μούδιασμα στους καρπούς σας; Η Xiaomi μας σκέφτεται κι έχει και γι’ αυτή την περίπτωση τη λύση της.

Αυτή ακούει στο όνομα laptopstand και είναι πάναπλη στη σύλληψή της: τοποθετείται το stand στο πίσω μέρος του laptop, αυτό ανασηκώνεται μερικές μοίρες και οι καρποί σας ευθυγραμμίζονται!

Έτσι, όταν θα χρειαστεί να περάσετε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, πληκτρολογώντας τα κείμενά σας, οι καρποί σας δεν θα κουράζονται.

Μακροπρόθεσμα  αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τα καταπονημένα χέρια μας, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ΠΑΝΤΑ να κάνουμε συχνά διαλείμματα για να ξεκουραζόμαστε.

Το εν λόγω stand θα σηκώσει το laptop σας έως και 8 μοίρες, ενώ ενδείκνυται για μικρούς υπολογιστές, μέχρι 13 ίντσες, αν και η Xiaomi λέει ότι θα κάνει τη δουλειά του και στους πιο συνηθισμένους (15.6’’).

Έχει μια ισχυρή κολλητική ουσία για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δεν θα φύγει από τη θέση του, με την αντοχή του να είναι αξιοζήλευτη, μιας και θα αντέξει να ανοιγοκλείσει 30,000 φορές!

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και μπορεί να αντέξει – στη θεωρία – laptops μέχρι πέντε κιλά. Το υλικό κατασκευής του είναι αντιολισθητικό και φυσικά είναι πολύ λεπτό, με το πιο «παχύ» του σημείο να είναι στα 4,6 χιλιοστά.

Τέλος, μιας και θα ανασηκώσει το laptop σας, θα του δώσει και μια επιπλέον «ανάσα» μιας και αυτό θα παίρνει πιο πολύ αέρα από κάτω, βοηθώντας το στο να μην ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.

Για μια εβδομάδα ακόμα, το Banggood το προσφέρει μόλις στα 7€ από τα 17€ της αρχικής του τιμής! Χωρίς κουπόνι και χωρίς τελωνείο!

Αποκτήστε το stand της Xiaomi από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!