Καλοκαιράκι… ξενοιασιά, παραλίες, βουτιές, αλλά και εκατομμύρια επιθέσεις από κουνούπια! Ό,τι κι αν κάνουμε, αυτοί οι λιλιπούτειοι δαίμονες βρίσκουν τον τρόπο να τρυπώνουν σε κάθε σπίτι και να μας χαλάνε, συχνά-πυκνά – τον ύπνο μας.

Η Xiaomi, όμως, κατανοώντας τον πόνο μας, ετοίμασε το παραπάνω gadgetάκι για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε τα κουνούπια, χωρίς χημικά και άλλες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό, ουσίες.

Το συγκεκριμένο gadget δεν χρειάζεται να το έχετε στην πρίζα, καθώς λειτουργεί και με μπαταρίες, οπότε μπορείτε να το έχετε όπου θέλετε! Με 8ωρη καθημερινή χρήση, οι μπαταρίες θα αντέξουν κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Το μέγεθός του δεν είναι μεγάλο κι έτσι μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας, ενώ είναι εντελώς αθόρυβο και δεν θα καταλάβετε καν ότι λειτουργεί.

Διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη, κρατώντας το ενεργοποιημένο για 10 ώρες προτού σβήσει μόνο του. Με τέτοια χρήση, το ειδικό πανί με τις εξειδικευμένες απωθητικές ουσίες, θα κρατήσει για δυο μήνες και κάτι.

Ανταλλακτικά δεν πωλούνται ακόμα, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο Banggood. Άλλωστε μιλάμε για τη νέα έκδοση (2019), που έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τις προηγούμενες απόπειρες της Xiaomi.

Όσοι το προτιμήσετε, θα πρέπει να το βάλετε στο καλάθι σας – αν είστε μέσα στους πρώτους 150 θα το πάρετε με 12€ – και μετά θα πρέπει να κάνετε υπομονή… ιώβεια υπομονή!

Δυστυχώς το Banggood δεν φημίζεται για τις ακριβείς προβλέψεις του σε ό,τι αφορά την ημέρα που θα στείλει τα προϊόντα του. Πάντως για το απωθητικό μας λέει ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 9 Ιουνίου, που ακούγεται αρκετά αληθοφανές.

Κηρύξτε τον πόλεμο στα κουνούπια με το απωθητικό της Xiaomi

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για