Καλές οι κάμερες για μέσα στο σπίτι μας… καλές και χρυσές, αλλά… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Τι θέλω να πω; Ότι: «Κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν». Ακόμα δεν καταλάβατε; Τεσπα…

Με λίγα λόγια, αυτό που θέλουμε για να προστατεύσουμε την περιουσία μας, είναι ο όσο το δυνατόν καλύτερος έλεγχος του χώρου μας. Ακόμα κι όταν λείπουμε.

Με την D6 της , που δεν είναι ακριβώς της αλλά της θυγατρικής της Xiaovv, πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό.

Διότι γιατί να αφήσουμε τον ξένο να μπει μέσα στο σπίτι – όπου σίγουρα θα τον πιάσουν οι κάμερες ή ο συναγερμός μας – και να μην του κάνουμε τη ζωή δύσκολη όταν είναι απέξω;

Με την κάμερα αυτή θα το καταφέρουμε!

Διότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες, η συγκεκριμένη κάμερα έχει αισθητήρα κίνησης για να ενεργοποιεί το δυνατό φως και να αποτρέπει τον πιθανό ληστή.

Φυσικά λειτουργεί και όπως κάθε σύγχρονη κάμερα: έχει ανάλυση 1080p, με δυνατότητα πανοραμικών λήψεων ΚΑΙ νυχτερινές λήψεις.

Η νυχτερινή της λήψη φτάνει έως τα 10 μέτρα, ενώ – μιας και μιλάμε για εξωτερική κάμερα – είναι κανονικά αδιάβροχη και δεν «φοβάται» αστραπές και βροντές.

Έχει τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, όπως είπαμε έχει αισθητήρα κίνησης, χρησιμοποιεί H.265 για τα video και διαθέτει και noise reduction.

Συνδέεται στο τοπικό σας wifi – όμως μόνο στην 2.4G και όχι στην 5G – αλλά έχει και θύρα Ethernet, ενώ σε κάτι ακόμα που ξεχωρίζει είναι στο ότι δέχεται μεγάλες κάρτες μνήμης, έως 128GB.

Έξυπνη κάμερα, με εύκολη εγκατάσταση, όλες τις ευκολίες των σύγχρονων καμερών ΚΑΙ φως! Ένα σύνολο που ικανοποιεί και δεν κοστίζει ακριβά.

Με το κουπόνι που εξασφαλίσαμε από το Banggood, το: BGD622X η τιμή της πέφτει ΚΑΤΩ από τα 22€, οπότε μπορείτε να την πάρετε και χωρίς Priority, η οποία κοστίζει άλλα 2€ περίπου.

Αποκτήστε τέξυπνη κάμερα με το δυνατό φως στην προσφορά του Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments