Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019
Αρχική Διαγωνισμοί Διαγωνισμός Angroid.gr : Ψώνισε τον Νοέμβριο απο το Banggood, ΠΑΡΕ ΔΩΡΑ!!

Διαγωνισμός Angroid.gr : Ψώνισε τον Νοέμβριο απο το Banggood, ΠΑΡΕ ΔΩΡΑ!!

-

- Advertisement -

Κράτα με να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό, το ένα χέρι νίβει τ’άλλο και τα δύο το πρόσωπο, και όποιος κατουρεί στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι. Αυτές είναι τρεις παροιμίες που θέλω να πάρετε από καρδιάς, γιατί θα μας χρειαστούν σήμερα.

Σε αυτόν τον νέο διαγωνισμό του Angroid.gr θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε αυτούς απο εσάς που πραγματικά μας βοηθάτε, και μας στηρίζετε έμπρακτα ολα αυτά τα χρόνια, ψωνίζοντας το κατιτίς σας μέσα απο τα link μας, που μας βοηθάνε να συνεχίσουμε , την συνεχή βοήθεια σε εσάς. Συνέχεια.

Οπως κάναμε και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, όσοι αγοράσετε οτιδήποτε απο τα links του angroid.gr για το Banggood, μπαίνετε στην κλήρωση για μοναδικά δώρα:

 1. Bluetooth TWS ακουστικά της Bluedio
 2. MicroWear L9 Smartwatch 
 3. BlitzWolf® BW-TH5 7 in 1 USB-C Data Hub
 4. KingWear KW05 Smartwatch
 5. Blitzwolf BW HL1 Smartwatch

Αυτά είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ τα δωράκια, μέχρι τέλος του μήνα θα προστεθούν και άλλα!! Σας τα βγάζουμε σιγά σιγά στη φόρα για να έχει σασπένς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πραγματοποιήσετε μια αγορά 1$ και πάνω χρησιμοποιώντας τα affliliate links του Banggood που θα βρείτε παντού μέσα στο Angroid.gr και να μπείτε στην κλήρωση.

- Advertisement -

Κάθε 1$ είναι μια συμμετοχή, οπότε ακόμα και με μια πολύ μικρή αγορά έχετε δικαίωμα στο όνειρο, ενώ όσοι σπρώξουν τα πιο πολλά έχουν περισσότερες ελπίδες. Η ζωή είναι άδικη, τα λεφτά πάνε στα λεφτά και άλλα τέτοια μοιρολατρικά κρίνονται δίκαια αλλά μη απαραίτητα.

Η τύχη είναι τύχη.

Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση.

Πατάτε ένα από τα links του Banggood που θα βρείτε σε προσφορές ή και στην αρχική σελίδα του Angroid.gr με το καλάθι σας ΑΔΕΙΟ αλλιώς μπορεί να μην φανεί σε εμάς, οπότε να μην μπορούμε να σας δώσουμε τις συμμετοχές σας.

Κάνετε μια αγορά τουλάχιστον 1$(και πιο κάτω να είναι πάλι θα σας βάλουμε, αλλα λέμε τώρα)

Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε τον αριθμό παραγγελίας στο Facebook ή στο contact@angroid.gr για να επιβεβαιώσουμε οτι φάνηκε. Δεν είναι απαραίτητο βήμα αυτό.

 • 1$ = 1 συμμετοχή
 • 5$ = 5 συμμετοχές
 • 200$ = 200 συμμετοχές
 • 1500$ = H ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη σας, αφήστε τα ψώνια.
 • 3000$ = Αφήστε και την ΑΕΚ, O Πανιώνιος είναι σε χειρότερη κατάσταση.
 • 5000$= Αφήστε το ποδόσφαιρο γενικά, έχω αδελφή για πάντρεμα.

Οι συμμετοχές αυτές ισχύουν και για τις αγορές που έχουν γίνει μέχρι τώρα απο την 1/11. Αν έχετε κάνει μια και το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου, στείλτε ένα μήνυμα, θα σας στριμώξω παράτυπα. Δικός μου ειναι ο διαγωνισμός ότι θέλω κάνω.

Εδώ να σας υπενθυμίσω να γίνεται μέλη του καναλιού μας στο Telegram γιατι εκεί θα σας μεταφέρουμε ολες τις νεότερες προσφορές των μεγάλων Sales που ακολουθούν

Καλή συνέχεια λοιπόν, και καλές αγορές. Κυρίως ομως, καλή τύχη στο τέλος 🙂

Είστε ωραίοι και μετράτε. Άγγελος και Νίκος, out.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!