Αρχική Διαγωνισμοί

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός απο το Angroid.gr: Κερδίστε ένα Xiaomi Mi A1

236
mia1giveaway

Λαστ κρίστμας αι γκειβ γιου νάθινγκ(δεν έπαιζε μία) μπατ δε βερι νεξτ ντει γιου βιζιτ μι μπακ, δις γιαρ, του σειβ γιου φρομ σαμσουνγκ αιλ γκιβ γιου α σχιαομι μι α1.

Με αυτό το καταπληκτικό κομμάτι που μόλις συνέθεσα , με στίχους και μουσική δική μου, το οποίο πιθανότατα θα γίνει μεγάλο χιτ κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω τον νέο διαγωνισμό του Angroid.gr.

Με την ευγενικότατη χορηγία του Gearbest, που κατα τα άλλα ολοκληρο το 2017 μας τα έχει κάνει λίγο μπαχαλο, και συνεχίζει ακάθεκτο να τα κάνει, έχω τη δυνατότητα να σας χαρίσω ένα εξαιρετικό για τα λεφτά του Xiaomi Mi A1 στην έκδοση με τα 4GB RAM και 64GB ROM , σε φωτεινό μαύρο.

Για ακόμα μια φορά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στο Widget που ακολουθεί για να κερδίσετε συμμετοχές.

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Angroid.gr: Κερδίστε ένα Xiaomi Mi A1

Οπως θα παρατηρήσετε το μόνο που ειναι «αναγκαστικό» είναι η εγγραφή σας στο κανάλι του Angroid.gr στο Youtube, το οποίο θα προσπαθήσω να φτιάξω σιγά σιγα με περισσότερα βιντεάκια κτλ.

Όσοι θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε το Angroid.gr και στα κοινωνικά δίκτυα, για να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες ειδήσεις μας, και ειδικά το Facebook εκει που ποστάρω και τα  #προσφoρalert, τις προσφορές δηλαδή που σας γλιτώνουν λεφτά εσάς, και βγάζουν για μένα 🙂

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πρωτοχρονιά, με το Gleam να βγάζει τον τυχερό νικητή στις 2/1/2018, για να του μπεί καλα ο Χρόνος.

Για μια ακόμα φορά, σας ευχαριστώ όλους, και καλή επιτυχία σε όλους σας. Μακάρι να είχα απο ενα να σας δώσω σε όλους. Αν το τζοκεράκι που έπαιξα μας κάνει την χάρη την Τρίτη, μπορεί και να μπορέσω :P.

Οβερ εντ αουτ.