Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Διαγωνισμοί Μίνι διαγωνισμός αστραπή απο το Angroid.gr με δώρο iPega PG-9077 Wireless...

[Telegram Δόλωμα] Μίνι διαγωνισμός αστραπή απο το Angroid.gr με δώρο iPega PG-9077 Wireless Gamepad

-

- Advertisement -

Δεν το περιμένατε. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ. ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1000 ο ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ομως δεν παύει να ισχύει. Μια που γιορτάζω σήμερα, γιατι είμαι αεροσκάφος με λένε Άγγελο είπα να ξεκινήσω τον διαγωνισμό, για να το παίξω οτι δήθεν το κάνω για εορτασμό, αλλα φύκια. Θα τον έκανα έτσι και αλλιώς.

Προσπαθήσαμε με το καλό το κακό και το άγριο να σας μπάσουμε στο Telegram, τώρα όμως αφήνω στην άκρη το μαστίγιο, και πιάνω το καρότο.

Στις 12/11 ΟΣΟΙ είστε μέλη του Telegram του Angroid.gr θα μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα απο τα δύο iPega PG-9077 Bluetooth Wireless Gamepad που τσίμπησα πρόσφατα, και (αν και θα το δείτε και στο Review που θα έρθει σύντομα) είναι Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο . Το δεύτερο μην το κοιτάτε καθόλου, είναι δικό μου.

Για να είμαστε μάλιστα δίκαιοι, ΟΣΟΙ είστε μέλη του καναλιού μας στο Telegram μέχρι τις 12/11 θα πάρουν μέρος και σε μια ακόμα κλήρωση που θα γίνει τον Δεκέμβρη με ένα ακόμα πολύ ωραίο δώρο. Μακάρι να έχει μπεί η σάρα και η μάρα στο ενδιάμεσο, και σε αυτην την κλήρωση, και σε αυτήν του Δεκεμβρίου θα μπουν μόνο όσοι έχουν γίνει μέλη του Telegram μέχρι 12/11.

ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟBOT

- Advertisement -

Έχετε 4 μερούλες, δε δέχομαι παράπονα, θα είναι τσακ μπαμ κληρώσεις, που μακάρι να μας πάρει, να τις κάνουμε μηναιές σαν τις δόσεις του ΕΦΚΑ.

  1. Κατεβάζετε την εφαρμογή του Telegram απο το link που ακολουθεί
  2. Μας βρίσκετε εδώ https://t.me/angroidgr

Telegram
Telegram
Developer: Telegram FZ-LLC
Price: Free

Υπάρχει και Desktop εφαρμογή αν δε θέλετε να σας πρήζουμε στο κινητό, αλλα να ξέρετε οτι τους νικητές θα τους ανακοινώνω μόνο στο Telegram.

Μια παράκληση μόνο: Αν ΔΕΝ σας ενδιαφέρουν οι προσφορές, μη μπείτε καν, γιατι το Telegram είναι ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ για τις προσφορές. Μην ακούω παράπονα μετά.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ 12/11
ΚΛΗΡΩΣΗ 13/11
ΕΞΟΔΑ ΝΙΚΗΤΗ η αποστολή.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!