Τα ηλεκτρικά πατίνια αρχίζουν δειλά-δειλά και κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Ελλάδας.

Πλέον τα συναντάς όλο και πιο συχνά και πολύ περισσότερο τώρα που ο καιρός φτιάχνει σιγά-σιγά.

Τέτοιου είδους πατίνια προσφέρουν μια εύκολη και με στυλ μετακίνηση σε κοντινές αποστάσεις. Ειδικά το καλοκαιράκι είναι ιδανικά!

Το Banggood προσφέρει – για άγνωστο πόσο ακόμα – το εντυπωσιακό ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi, το Μ365, στην πιο χαμηλή τιμή EVER!

Ο σχεδιασμός του είναι όμορφος και ευχάριστος στο μάτι, με υλικά και ποιότητα αντάξια του ονόματος που φέρει.

Αναδιπλώνεται μέσα σε 3’’, έτσι ώστε να το χωρέσετε στο πορτ μπαγκάζ ή να το μεταφέρετε στα χέρια, μιας και ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά.

Το σύστημα αναδίπλωσης είναι καινοτόμο και αποτελεί πατέντα της Xiaomi.

Με τo Μ365 θα διανύσετε 30 χιλιόμετρα προτού πέσει η μπαταρία του. Η αυτονομία, λοιπόν, παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα, αλλά αν δεν είστε στα 100+ κιλά σαν εμένα και αποδεχτείτε ότι μ’ αυτό θα πηγαίνετε μόνο σε κοντινές αποστάσεις, δεν θα έχετε θέμα.

Διαθέτει διπλό σύστημα φρένων, πολύ δυνατά φώτα για να σας ξεχωρίζουν τη νύχτα, ένα κόκκινο led φως για τον ίδιο λόγο πίσω και 11,1’’ πνευματικούς τροχούς.

H Xiaomi λέει ότι όσο κινείται, έχει ειδικό σύστημα που μετατρέπει την κίνηση σε ενέργεια για να γεμίσει τις μπαταρίες του, αλλά δεν νομίζω ότι κάνει τόση διαφορά στην αυτονομία. Αν έκανε, θα το διαφήμιζαν με πομπώδης τίτλους… 😉

Η μπαταρία του σκούτερ δεν είναι τυχαία και η Xiaomi έχει προσθέσει έξι ξεχωριστές προστασίες, αρκεί να μην την αφήνετε να αδειάσει τελείως, γιατί τότε θα τα παίξει (τελείως).

Το πατίνι της Xiaomi θα συνδεθεί μέσω Bluetooth με το κινητό σας και το τελευταίο θα γίνει ο πίνακας οργάνων, καθώς θα σας δείχνει ένα σωρό πληροφορίες.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα πατίνια, το συγκεκριμένο της Xiaomi είχε πάντα το «μειονέκτημα» της πιο ακριβής τιμής, κάτι που πλέον δεν ισχύει!

Αυτό το διάστημα το Banggood το προσφέρει με 301€ τελική τιμή και δωρεάν αποστολή μέσω τρένου (tracked), έτσι θα σας έρθει με την αρχή του καλοκαιριού!

Σ’ αυτά τα λεφτά, αξίζει με κλειστά τα μάτια η αγορά του. Είναι η καλύτερη τιμή που το έχουμε δει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν!

Αποκτήστε το πατίνι της Xiaomi με 301€ από το Banggood!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για