Το Redmi 7 αρχίζει και πλησιάζει – με αργούς ρυθμούς είναι η αλήθεια – όλο και περισσότερο το ψυχολογικό φράγμα των 100€.

Το αν θα το σπάσει (χλωμό, για να είμαστε ειλικρινείς) ή το πόσο ακόμα θα το πλησιάσει, είναι δύσκολο να το πούμε.

Άλλωστε απέχουμε ακόμα αρκετά από Black Friday κτλ όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει ξεστοκάρισμα της εν λόγω συσκευής.

Αν υπάρχει ακόμα απόθεμα, μιας και το Banggood συνεχίζει και διαθέτει σε ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές εκατοντάδες προϊόντα του αυτό το διάστημα.

Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στην προσφορά του Redmi 7. Ένα κινητό πασίγνωστο και αγαπητό, που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Σχεδιασμός απλός, με μικρά περιθώρια (πλην του κάτω μέρους) και «σταγόνα» στο πάνω μέρος.

Οθόνη 6,3’’ με αναλογία 19:9 και προστασία Gorilla Glass 5. Μπαταρία στα 4000mAh και επεξεργαστής που αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του, αλλά ακόμα στέκεται με αξιοπρέπεια (Snapdragon 632 με Adreno 506 GPU).

Έχει διπλή κάμερα πίσω (12.0MP / 2.0MP) και 8.0MP μπροστά που χρησιμοποιείται και για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας μέσω προσώπου.

Εξαιρετικά βολική είναι και η δίκαρτη λειτουργία του κινητού (Dual Standby) με την επιπλέον θέση για microSD κάρτα (μέχρι 256GB).

Γι’ αυτόν που δεν ζητά πολλά από το κινητό του, χωρίς όμως να κάνει και υπερβολικές υποχωρήσεις, το Redmi 7 αποτελεί μια καταπληκτική πρόταση.

Τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε στο ΜΠΛΕ χρώμα στα 112€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι: BGR764CL κάνοντας την αγορά σας από το Banggood!

Η προσφορά αντέχει ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για