Δοκιμάστε πανεύκολα το Android στο PC σας, με τη βοήθεια του GenyMotion

0

Παλιότερα είχαμε δεί πως μπορείτε να δοκιμάσετε το Android στα PC σας είτε με τη βοήθεια του WindowsAndroid, είτε με λίγο πιο προχωρημένο τρόπο, με τη χρήση του VirtualBox. Πλέον έχω να σας προτείνω μια λύση με την ευκολία του πρώτου, και τα σαφώς περισσότερες δυνατότητες του δεύτερου, στο πακέτο του ενός. Το GenyMotion.

Με τη βοήθεια του εργαλειου αυτού μπορείτε να εγκαταστήσετε το VirtualBox και να φορτώσετε ένα Image κάποιας Android συσκευής πολύ εύκολα, με μερικά μόλις Clicks.

[stextbox id=”warning”]Μοναδικός περιορισμός της εφαρμογής, είναι η κάρτα γραφικών σας να υποστηρίζει OpenGL 2.0 αλλιώς το Virtual Device του Genymotion δε θα λειτουργήσει.[/stextbox]

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προχωρήσετε σε μια δωρεάν εγγραφή στο Site του GenyMotion(δυστυχώς δε γίνεται χωρίς εγγραφή) και να κατεβάσετε το πακέτο της εφαρμογής που περιέχει και τα απαραίτητα αρχεία για την εγκατάσταση του Virtual Box(το αρχείο είναι περίπου 150mb).

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Virtual Box μπορείτε να κατεβάσετε μόνο τα αρχεία του Genymotion

download genymotion

login Genymotion

Αφου κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης που σας ενδιαφέρει, προχωράτε στην εγκατάσταση, και οταν με το καλό αυτή τελειώσει τρέχετε το πρόγραμμα.

Στην πρώτη εκκίνηση η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού που δημιουργήσατε στο Site του GenyMotion.

Αφού συνδεθείτε, σας δίνετε η δυνατότητα να κατεβάσετε ένα απο τα διαθέσιμα images με εκδόσεις Android, τα οποία είτε εξομειώνουν τα χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης συσκευής(Nexus 4 ή 7, Galaxy S4,Nexus S, HTC One κ.α) είτε προσφέρουν εξωμείωση μιας λίγο πιο γενικής συσκευής, οπως για παράδειγμα ενός 10″ tablet.

select Device Genymotion

Οι περισσότερες απο τις Rom είναι γύρω στα 200MB οπότε κάντε λίγο υπομονή μέχρι να κατέβουν.
Οταν ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείται το Android οπως θα κάνατε στη συσκευή σας, αφού κατα την πρώτη εκκίνηση θα σας ζητήσει να επιλέξετε τη χώρα σας, αλλα και να προσθέσετε κάποιον Google λογαριασμό που διαθέτετε για να συνδεθείτε με τα Google Apps.
http://youtu.be/qFawx-yj3MM
Ορίστε λοιπόν. Πλήρως λειτουργικό Android με πολλές επιλογές στο PC σας με μερικά μόνο Clicks

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo