Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured Έξυπνο αντικουνουπικό από την Xiaomi

Έξυπνο αντικουνουπικό από την Xiaomi

-

- Advertisement -

Το ένα πράγμα που δεν αντέχω, περισσότερο κι από τη ζέστη, είναι τα κουνούπια και ο σπαστικός βόμβος τους στο αυτί, πάνω ακριβώς την ώρα που πάω να κοιμηθώ.

Όμως, όσα αντικουνουπικά κι αν έχω χρησιμοποιήσει, πάντα κάποιο μεταλλαγμένο-ράμπο-πρασινοσκούφης κουνούπι θα καταφέρει να βγει νικητής…

Ε, (ελπίζω) ΟΧΙ ΠΙΑ! Και πολλές από τις ελπίδες μου βασίζω στην Xiaomi, που την ξέρουμε και την εμπιστευόμαστε και στο αντικουνουπικό της.

Κατ’ αρχάς, να σημειώσουμε ότι είναι απολύτως ακίνδυνο για την υγεία μας (και των παιδιών μας) καθώς δεν περιέχει καμμία περίεργη ουσία για να απωθεί τα κουνούπια.

- Advertisement -

Τι κάνει; Είναι απλό: το βάζεις στην πρίζα και αρχίζει να εκπέμπει ένα ειδικό φως, μωβέ, και μαζί διοξείδιο του άνθρακα, όπως αυτό που βγάζουμε κι εμείς με την εκπνοή και προσελκύουμε τα κουνούπια.

Αμέσως μόλις ο κώνωψ εντοπίσει το διοξείδιο του άνθρακα (το οποίο δεν είναι περισσότερο βλαβερό από ένα λουλούδι που μπορεί να έχετε στο δωμάτιο) θα αρχίσει τις διερευνητικές πτήσεις.

Πλησιάζοντας το gadgetάκι της Xiaomi, θα βρεθεί αυτομάτως σε μια δίνη αέρα που θα τον ρουφήξει σ’ έναν ειδικό αποθηκευτικό μέρος στο κάτω μέρος της συσκευής! Τόσο απλά! Μια πρίζα (ή πολυφορτιστή) χρειάζεστε.

Το καλώδιο για να φορτίζει (και να βγάζει το μωβ φως μαζί με τη δίνη αέρα) συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, ενώ δεν περιοριζόμαστε στο άσπρο μόνο χρώμα, αλλά βγαίνει και σε σκούρο μπλε!

Το ακόμα καλύτερο είναι το κουπονάκι που εξασφαλίσαμε (εμείς κι όλα τα Βαλκάνια, αλλά εμείς πρώτοι :P) με το οποίο θα πέσει η τιμή του στα 15€.

Αυτό είναι το: BG153LIFE

Όπως καταλάβατε, κάποια στιγμή θα μας έρθει κι από εδώ για να κάνουμε ένα αναλυτικό review, μαζί με φωτογραφίες με ΠΟΛΛΑ σκοτωμένα κουνούπια! Μουουουαχχαχαχαχαχαχαχ

Αποκτήστε το από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!