Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή ημέρα ανήκει στην και πιο συγκεκριμένα στο προϊόν-μυστήριο το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία να μας αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες.

Ελπίζουμε, βέβαια, όλος αυτός ο θόρυβος που έχει γίνει να είναι αντάξιος της συσκευής που θα μας παρουσιάσουν κι όχι να δούμε κανά έξυπνο πιστολάκι για τα μαλλιά με έλεγχο φωνής και δικό του app… 😛

Σε μια προσπάθεια να σας αποσπάσω την προσοχή, πράγμα ότι εύκολο το ξέρω, ξέθαψα από τις πολλές καθημερινές προσφορές του Banggood, μια εξαιρετική περίπτωση φορητού υπολογιστή.

Οκ, πιο φορητός δεν γίνεται, μιας και μιλάμε για ένα στικάκι με προεγκατεστημένα windows 10, το οποίο μπορείτε να κουμπώσετε σε όποια συσκευή έχει θύρα HDMI!

Έτσι θα έχετε – όπου πάτε – τον υπολογιστή μαζί σας, χωρίς να κουβαλάτε τίποτε άλλο πέρα από ένα στικάκι.

Εντάξει, η παραπάνω πρόταση δεν είναι ακριβώς σωστή, μιας και θα χρειαστεί να έχετε κι ένα mouse μαζί με ένα μικρό πληκτρολόγιο για να γίνει σωστά η δουλειά.

Το συγκεκριμένο Mini PC διαθέτει τον Intel Atom X5 Z8350 που είναι τετραπύρηνος οπότε δεν θα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο multitasking. Πάντως κι εσείς δεν χρειάζεται να έχετε ανοιχτά 32 tabs…

Η μνήμη του είναι στα 4GB (DDR3), ο αποθηκευτικός χώρος του στα 64GB και η κάρτα γραφικών μια απλή Intel HD.

Διαθέτει WiFi (2.4GHz και 5.0GHz) και Bluetooth 4.0. Πέρα από την HDMI, θα βρείτε μια Micro-USB, μια USB2.0 και μια USB3.0 και το Powet Button.

Επαναλαμβάνω, η περίπτωση του MoreFine M1s είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά στα λεφτά που ζητάει μετά την έκπτωση.

Ούτε tv box, ούτε σύνδεση laptop με την τηλεόραση, ούτε τίποτα.

Ταινίες, σειρές, youtube, Netflix κτλ απευθείας από την τηλεόραση, χωρίς κουτάκια, ανάγκη για πολύπριζα ή ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

Εννοείτε ότι θα το φέρουμε και θα το δοκιμάσουμε σε ένα αναλυτικό review.

Για την ώρα, μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 109€, μια τιμή που ισχύει μόνο για 9 κομμάτια ακόμα! Βιαστείτε!

Αποκτήστε το από το Banggood

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments