Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured Ετοιμοπαράδοτα: "Βουτιά" στην ποιότητα με Mini TWS ακουστικά της BlitzWolf στα 20€

Ετοιμοπαράδοτα: «Βουτιά» στην ποιότητα με Mini TWS ακουστικά της BlitzWolf στα 20€

-

- Advertisement -

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να έχει προϊόν ετοιμοπαράδοτο το Banggood, οπότε ότν συμβαίνει αυτό, η προσοχή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Αξίζει; Δεν αξίζει; Εσείς θα το κρίνετε… εμείς για να τα παρουσιάζουμε (πάλι) σημαίνει ότι τα βρίσκουμε μια πάρα πολύ συμφέρουσα αγορά.

Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε από το όνομα: AIRAUX AA-UM1. Τι ΔΕΝ παρατηρείτε; Το γνωστό «BW» που συνοδεύει όλα τα προϊόντα της BlitzWolf.

Κι όμως, τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι της BW ή καλύτερα της νέας θυγατρικής της εταιρείας, της AIRAUX.

Δεν μας πειράζει που αυτό δεν είναι όνομα εταιρείας, αλλά το password του ιδιοκτήτη της :P, καθώς φαίνεται ότι αυτή έχει πολύ μέλλον!

- Advertisement -

Και η αρχή που κάνει είναι δυναμική, πράγματι!

Τα ΑΑ-UM1 είναι πανέμορφα και σούπερ μικροσκοπικά, καθώς το βάρος τους ίσα που ξεπερνά τα 5 γραμμάρια!

Κι όμως μέσα τους κρύβουν τεχνολογία ικανή να σας προσφέρει εξαιρετικό ήχο (είπαμε, είναι BlitzWolf επί της ουσίας).

Έρχονται με bluetooth 5.0, αδιαβροχοποίηση σε περίπτωση βροχής, κομψό design και πάναπλη λειτουργία/χρήση.

Κάθονται ωραία και άνετα στα αυτιά σας, έχουν στέρεο ήχο και είναι ιδανικά για να μοιράζεστε μουσική/ταινίες με το έτερον ήμισυ, παίρνοντας ο καθένας από ένα.

Το Passive Noise Cancelling βοηθά στο να συνομιλείτε ακόμα πιο άνετα στις κλήσεις σας, ενώ τα ακουστικά θα συνδέονται αυτόματα με τις συσκευές σας κάθε φορά που θα τα βγάζετε από το κουτί τους.

Το τελευταίο, όπως θα καταλάβατε, κρύβει μια μπαταρία 500mAh που θα φορτίσει 2,5 φορές τα ακουστικά σας, τα οποία θα αντέξουν για 3 με 4 ώρες μουσικής ή πάνω από 4ώρες για κλήσεις.

Τα AA-UM1 έχουν όλο το πακέτο: είναι κουκλιά, έχουν BT 5.0, ήχο αντάξιο μιας εταιρείας όπως η BW και σούπερ τιμή: μόλις 20€!

Δεν θέλει πολλή σκέψη! Είναι θέμα μόνο αν τα χρειαζόσαστε για εσάς ή για δωράκι. Αφού είναι ετοιμοπαράδοτα, θα τα έχετε σε 2-3 εβδομάδες στο σπίτι σας!

Το κουπόνι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το: BGAAUM13 και μην ξεχάσετε να επιλέξετε Priority αποστολή για να γλυτώσετε το τελωνείο.

Αποκτήστε τα από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!