Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured Πατένταρε κινητό-ακορντεόν η LG!!

Πατένταρε κινητό-ακορντεόν η LG!!

-

- Advertisement -

Πριν από μερικά χρόνια ψάχναμε τρόπο και δικαιολογίες για να γλυτώσουμε την καζούρα ορισμένων σχετικά με την «παντόφλα» 5,5’’ κινητό μας.

Τώρα αυτοί οι «ορισμένοι» παρουσιάζουν δεξιά κι αριστερά το καινούργιο τους απόκτημα στις 6,3’’ και ψάχνονται για κανά 7άρι…

Αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι έχετε καταλάβει τη σήμερον ημέρα: οι ίντσες ΜΕΤΡΑΝΕ… και μετράνε πολύ 😛

Τι να κάνουν, λοιπόν, και οι κατασκευαστές; Ψάχνουν τρόπους να σας/μας δώσουν την εμπειρία θέασης μιας μεγάλης οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε τα χέρια του… Τσατσένκο!

Όποιος δεν ξέρει τον Τσατσένκο διαγράφεται αυτομάτως από το site και δικαιολογίες του τύπου: «μα δεν είχα γεννηθεί τότε» δεν θα γίνονται δεκτές…

- Advertisement -

Τι λέγαμε; Α, ναι, για το μέλλον των κινητών, που όπως φαίνεται θα είναι οι αναδιπλούμενες οθόνες.

Βέβαια ακόμα τέτοιου είδους κινητά δεν έχουν βγει στην παραγωγή, παρά το ότι Samsung και Huawei το παλεύουν. Ποια, όμως, εταιρεία έχει τα πρωτεία στη συγκεκριμένη ιδέα;

Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, είναι η LG (!) που ήδη σκεφτόταν τη συγκεκριμένη ιδέα από το 2013! Άρα είχε χρόνια μπροστά της για να περάσει στο επόμενο βήμα!

Και με τον ανταγωνισμό να μένει στην «απλή» αναδίπλωση οθόνης, η LG έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και μας παρουσιάζει το: ΚΙΝΗΤΟ-ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ.

Ναι… όσο κι αν γελάτε (σας βλέπω) η ιδέα της LG είναι πάρα πολύ καλή, αν και για να υλοποιηθεί φαίνεται ότι θα περάσει πολύς καιρός.

Όπως είδατε στα σκετσάκια, το Z-FOLD κινητό της εταιρείας σχηματίζει ακριβώς ένα «Ζ» με τις δυο μεριές (πάνω-κάτω) να κλείνουν όταν θέλετε να έχετε ένα συμβατικό smartphone.

Συμβατικό αλλά με πάχος τούβλου βέβαια…

Όταν, όμως, το ανοίξετε, αυτός που το χαρακτήρισε «τούβλο» θα μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τεράστια ΟΘΟΝΑΡΑ του!

Το πρωτότυπο Z-FOLD – αν βγει ποτέ έτσι στην αγορά – αναμένεται να έχει δυο οθόνες στη συμβατική του μορφή.

Τώρα αν είστε σαν και εμένα και σας αρέσουν τα κινητά με μεγάλες οθόνες, αρχίστε από τώρα τις οικονομίες!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!