Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική featured Play Pass: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Google

Play Pass: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Google

-

- Advertisement -

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες αρχίζουν και κάνουν ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία τους.

Πριν από μερικούς μήνες, η Apple ανακοίνωσε το Apple Arcade, μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία με πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια, ορισμένα εκ των οποίων αποκλειστικά για iOS.

Από τότε έχει περάσει καιρός και το Apple Arcade ακόμα δεν έχει λειτουργήσει, την ώρα που ο ανταγωνισμός (που ακούει στο όνομα Google) δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια.

Έτσι, όχι απλά έχει σχεδιάσει τη δική της πρόταση, αλλά ήδη έχει αρχίσει να τεστάρει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, με το όνομα: Play Pass.

Ήδη από πέρυσι είχε διαρρεύσει ότι η Google είχε στα σκαριά κάτι τέτοιο, ωστόσο τώρα είναι η πρώτη φορά που αυτή η υπηρεσία δοκιμάζεται στην πράξη.

- Advertisement -

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και πριν από μερικές ώρες κάποιες πρώτες φωτό που δείχνουν την αρχική σελίδα της υπηρεσίας, αλλά και το κόστος της (στα 4,99$).

Φυσικά η τιμή είναι ενδεικτική και μπορεί ν’ αλλάξει όταν λανσαριστεί η υπηρεσία.

Τροφή για σκέψη αποτελούν έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι κάτοχοι iPhone ξοδεύουν πολλά περισσότερα χρήματα σε apps, απ’ ότι οι χρήστες Android.

Αυτό σημαίνει ότι μια συνδρομητική υπηρεσία για iOS έχει νόημα, όχι όμως και για Android. Ωστόσο η Google φαίνεται ότι θεωρεί μια τέτοια κίνηση βιώσιμη.

Το μέλλον θα δείξει.

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!