Το κομμάτι των προπαραγγελιών από το Banggood «πονάει», αλλά όταν οι τιμές είναι εξαιρετικές, η υπομονή που πρέπει να κάνουμε ωχριά μπροστά στο όφελος.

Άλλη μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το Zeblaze Vibe 5, το πιο πρόσφατο smartwatch της σειράς VIBE από την Zeblaze.

Κατ’ αρχάς, αν και υποκειμενικό, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ρολόι. Η στρογγυλή έγχρωμη οθόνη του είναι στις 1,3’’ δηλαδή ελαφρώς μεγαλύτερη από τα Vibe 3 και 4.

Θα θέλαμε καλύτερη ανάλυση, αλλά οι Κινέζοι δεν μας έκαναν τη χάρη και έμειναν στα 240×240. Όχι ότι θα έχετε πρόβλημα στη μικρή του οθόνη, αλλά έτσι, κουβέντες να γράφουμε…

Το συγκεκριμένο ρολόι είναι «σκληροπυρηνικά» στραμμένο στους λάτρεις της άσκησης, καθώς πέρα από όμορφο, θα τους δείξει κι ένα σωρό πληροφορίες.

Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών είναι νέας γενιάς και το ρολόι μπορεί να μετρά τους παλμούς σας 24/7 και φυσικά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Μετράει τα βήματά σας καθημερινά, τις θερμίδες που καίτε, καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας και είναι σε θέση να καταλάβει και να σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες για 8 διαφορετικά αθλήματα.

Είτε παίζετε ποδόσφαιρο με την παρέα, είτε μπάσκετ, είτε πινγκ-πονγκ, είτε περπατάτε ή τρέχετε, το Vibe 5 θα είναι εκεί για να καταγράφει συνεχώς τη δραστηριότητά σας.

Μάλιστα μπορείτε να το συνδέσετε με το GPS του κινητού σας και θα δείτε το ρυθμό και την απόσταση που έχετε καλύψει στην οθόνη.

Το σημαντικό είναι ότι σ’ αυτά τα λεφτά, παίρνετε ένα αδιάβροχο ως τα 50 μέτρα ρολόι, οπότε θα το έχετε μαζί σας και στα καλοκαιρινά μπάνια.

Πέρα από το ότι η μπαταρία του κρατάει 5 ημέρες, ένα ακόμα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι ΔΕΝ έχει το WiiWatch ως app. Αν το είχε δεν θα είχαμε ασχοληθεί καν.

Το νέο app με το οποίο συνδέεται το Vibe 5 είναι το WearHealth, το οποίο πάντως δεν είχαμε την ευκαιρία (ακόμα) να δοκιμάσουμε.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ότι δέχεται ειδοποιήσεις από το κινητό κτλ, αλλά αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η οθόνη του δεν είναι αφής.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο, μιας και σε όλα τα ρολόγια που είχαμε, οι δαχτυλιές ήταν κομμάτι της καθημερινότητας. Το Vibe 5 το χειρίζεσαι από τα κουμπιά του.

Α, κάτι τελευταίο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε πανεύκολα το λουράκι του και ότι διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (από τα οποία πάλι το μαύρο θα διαλέξετε :P).

Όπως γράψαμε και στην αρχή, το συγκεκριμένο ρολόι είναι σε φάση προπαραγγελίας, αλλά εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης:

Καθώς δεν είναι εύκολο να βρεις με 34€ τελική τιμή, ρολόι της ποιότητας και των δυνατοτήτων του Vibe 5.

Σ’ αυτά τα λεφτά θα κρατηθούν τα πρώτα 200 ρολόγια και ήδη η μπάρα πλησιάζει στη μέση. Αν είναι να το πάρετε, αξίζει τώρα.

Μετά τα 200 η τιμή του πάει στα 42€ και μετά τα 400 στα 64€. Ξεφεύγει το πράγμα…

Στα 34€ τελική τιμή αξίζει και με το παραπάνω!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments