Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured Τι αλλάζει με το REDMI NOTE 8 PRO που έρχεται στις 29/08;

Τι αλλάζει με το REDMI NOTE 8 PRO που έρχεται στις 29/08;

-

- Advertisement -

Ήταν αρχές του μήνα όταν η Redmi, θυγατρική της Xiaomi, ανακοίνωνε ότι σύντομα θα κυκλοφορούσε το πρώτο της κινητό με 64MP κάμερα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι το πολυαναμενόμενο Redmi Note 8 Pro που θα παρουσιαστεί στις 29 Αυγούστου.

Σε μια εβδομάδα από σήμερα δλδ…

Στο γνωστό Κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Weibo, η Redmi μας έδωσε μια πρώτη εικόνα του κινητού, όπου και βγαίνει ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα.

Στην εικόνα αυτή, βλέπουμε τις τρεις κάθετες κάμερες, την τέταρτη που είναι στα δεξιά – μαζί με το φλας – αλλά και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

- Advertisement -

Στην εποχή, λοιπόν, που ο in-display αισθητήρας θεωρείται sic, η Redmi αναγνωρίζει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει ακόμα δουλειά για να τελειοποιηθεί.

Αυτό θα το έχετε καταλάβει και από τα κείμενα του Άγγελου, ο οποίος έχει το εξαιρετικό Mi9T που το μόνο του ψεγάδι είναι ο επιεικώς άθλιος in-display αισθητήρας του…

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι η Redmi θα ανακοινώσει μαζί με το PRO και το «απλό» Redmi Note 8, το οποίο αμφιβάλλουμε αν θα έχει την 64MP κάμερα.

Η απλή έκδοση δεν αποκλείεται να έχει επεξεργαστή της Mediatek, ενώ δεν είναι βέβαιο τι chipset θα επιλέξει η Redmi για την PRO έκδοση.

Φανταζόμαστε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο αυτό smartphone, θα έχουμε όσο πλησιάζει η ημέρα της ανακοίνωσής του.

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!