Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019
Αρχική featured Το ολοκαίνουργιο BW-HL1 με δυνατά χαρακτηριστικά και μόλις 18€

Το ολοκαίνουργιο BW-HL1 με δυνατά χαρακτηριστικά και μόλις 18€

-

- Advertisement -

Η BlitzWolf αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη των έξυπνων ρολογιών, με την πρώτη της πρόταση να είναι το BW-HL1.

Φυσικά αυτά είναι ευχάριστα νέα, όταν μια τέτοια εταιρεία με ποιοτικά και προσεγμένα προϊόντα αποφασίζει να μπει στο «ρινγκ» με δοκιμασμένους παίκτες στο χώρο.

Είμαστε, ωστόσο, βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει μια χαρά.

Το BW-HL1 έρχεται με οθόνη «μια-από-τα-ίδια», καθώς εκεί η BW δεν κάνει το κάτι παραπάνω και μας δίνει την έτοιμη λύση της 1,3’’ IPS touch οθόνης με ανάλυση 240×240.

- Advertisement -

Όμως εκεί που περιμένουμε να κάνει τη διαφορά είναι στο UI και η BlitzWolf υπόσχεται ότι θα μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε.

Η νέα πρόταση της BW είναι σε θέση να καταγράφει 8 διαφορετικά αθλήματα, με συνεχή και real-time έλεγχο των καρδιακών παλμών σας.

Σε πραγματικό χρόνο μετράει και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μας, αλλά και την πίεση του αίματος, ενώ παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και εκείνοι που παρακολουθούν τακτικά τον ύπνο τους.

Κάτι που δεν το βλέπεις σε ρολόγια αυτής της τιμής, είναι το ότι μπορεί κανείς να προσαρμόσει τη φωτεινότητά του για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

Τα 180mAh της μπαταρίας μπορεί να ακούγονται λίγα, ωστόσο και εδώ η BW έχει κάνει τα μαγικά της και δίνει αυτονομία στο ρολόι πάνω από 7 ημέρες!

Επιπλέον, όσοι προλάβετε την προσφορά, με λιγότερα από 18€ αγοράζεται πλήρως αδιάβροχο ρολόι για θάλασσα/ντους (όχι καυτό) κτλ.

Φυσικά ειδοποιήσεις κτλ θα έρχονται στο κινητό σας – αν και μας ξένισε λίγο ότι η εφαρμογή είναι η Da Fit – ενώ παράλληλα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες από τον καρπό σας ή να ελέγξετε τη μουσική και τον καιρό από τον καρπό σας.

Τέλος, ένα ακόμα θετικό για το BW-HL1 είναι ότι πανεύκολα μπορείτε να του αλλάξετε λουράκια (20χιλ).

Για τα 18€ που ζητάει ΤΩΡΑ είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε σ’ αυτά τα λεφτά. Κι ας έχει τετράγωνη οθόνη…

Και δεν παίρνετε «Κινεζιά», αλλά BlitzWolf…

Και μόνο 18€!!!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!