Ανά καιρούς έχετε διαβάσει στο angroid.gr για πολλά και ενδιαφέροντα smartwatches, τα οποία (με πολύ αργό ρυθμό, είναι η αλήθεια) έχουν μπει στη ζωή αρκετών.

Τα ρολόγια που παρουσιάζαμε ωστόσο, ήταν για απλή χρήση και για αυτούς που δεν αρέσκονται στον περιπετειώδη τρόπο ζωής.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλουμε ένα smartwatch που να αντέχει, να είναι από μια επώνυμη εταιρεία και να μην φοβόμαστε ότι θα σπάσει στα extreme sports ή στον απαιτητικό χώρο εργασίας;

Αυτό σκέφτηκε και η Zeblaze και αποφάσισε να προσθέσει ένα «σκληροπυρηνικό» smartwatch στη γκάμα της, το οποίο μάλιστα είναι και σε εξαιρετική προσφορά αυτό το διάστημα!

Το Zeblaze Vibe 3S έχει πολλά πλεονεκτήματα με το μέρος του, όπως για παράδειγμα η οθόνη των 1,24’’ με καταπληκτική ορατότητα στον ήλιο!

Επιπλέον έχει και led οπίσθιο φωτισμό για να βλέπετε την ώρα και το βράδυ.

Ποιο είναι το μεγάλο αγκάθι των smartwatches; Η μπαταρία τους φυσικά. Το Vibe 3S λοιπόν, έρχεται με απλή μπαταρία-κουμπί (CR2450) για να αντέξει 2 ολόκληρα χρόνια!

Το λουράκι του αλλάζει, έχει προστασία από πτώσεις, χτυπήματα, γρατζουνιές, σκόνη κτλ, ενώ είναι και αδιάβροχο κανονικά μέχρι τα 50 μέτρα.

Είναι, ωστόσο, ένα ρολόι με ειδικό κοινό που θα πρέπει να «θυσιάσει» αρκετές από τις smart λειτουργίες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, όποιος το αγοράσει, το κάνει επειδή ξέρει ακριβώς τι θα πάρει και τι θα του προσφέρει.

Οπότε, κάπου εδώ αγαπητέ φίλε/φίλη, θα πήγαινες να διαβάσεις κάτι άλλο ενδιαφέρον στο site. Όμως, μην βιάζεσαι!

Το Vibe 3S, όπως θα έχεις παρατηρήσει από τις φωτό, ΔΕΝ κάνει πολλές υποχωρήσεις σε έξυπνες λειτουργίες.

Έχει μετρητή βημάτων, απόστασης και θερμίδων που θα κάψεις, θα στείλει ειδοποιήσεις στο ρολόι από το τηλέφωνό σου, θα σου δείξει τον καιρό, το ημερολόγιο, ενώ θα σε ξυπνήσει στην ώρα που θες και θα μετρήσει με ακρίβεια τις επιδόσεις σου, χάρη στο χρονόμετρό του.

Καθόλου άσχημα! Όχι απλά «καθόλου άσχημα», αλλά ΤΕΛΕΙΑ μιας και ισχύει ακόμα η προσφορά του Banggood και μπορείτε να το αποκτήσετε με κάτι λιγότερο από 18€!

Προλάβετε! Εμείς, πάντως, παραγγείλαμε ένα και θα το παρουσιάσουμε εν καιρώ.

Αλήθεια προλάβετε! Δεν το λέω για εμένα! 😛 😛

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments