Έκαστος στο είδος του και η Chuwi στα… tablet!

Η Κινέζική εταιρεία βγάζει μερικά από τα καλύτερα tablet (μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου) εκεί έξω, τα οποία γίνονται ακαταμάχητα όταν συνδυάζονται με κουπονάκι που ρίχνει την τιμή τους.

Όπως συμβαίνει τώρα με το Hi10.

Το εν λόγω tabletάκι είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο, με μεγάλα bezels (δυστυχώς, αλλά άσχημο δεν το λες) και IPS οθόνη ανάλυσης 1920×1200 (FHD).

Με την τεχνολογία OGS που ενσωματώνει η Chuwi στην οθόνη της, τα χρώματα και οι εικόνες είναι πιο καθαρές και ζωντανές.

Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή βελτιώνει και την touch αίσθηση του tablet.

Η μεγάλη οθόνη του, στις 10,1’’, συνδυάζεται άψογα με το keyboard, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά και με το Hipen H2 Stylus (που επίσης συμπεριλαμβάνεται!) για να γίνετε πιο αποδοτικοί.

Για τα μεγάλα bezels είπαμε, αλλά για την ώρα είναι η μοναδική υποχώρηση που θα πρέπει να κάνετε, μιας και το tablet αυτό έχει πάχος μόλις 8,5χιλ. και βάρος ελάχιστα πάνω από το μισό κιλό.

“Πέτρα” λίγο θα κάνετε την καρδιά σας και για το κομμάτι του επεξεργαστή. Ο Atom x5-Ζ8350 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Έτσι, θα πρέπει να ξέρετε εξ αρχής γιατί θα το προτιμήσετε: είναι ένα tablet για απλά πράγματα, δουλειά γραφείου και όχι βαριά παιχνίδια.

Την κατάσταση και την όλη εικόνα σώζουν κάπως τα 4GB της μνήμης RAM και τα 64GB ROM, αλλά και η χορταστική μπαταρία του στα 6500mAh.

Δεν είναι το tablet που θα βάλει φωτιά στα benchmarks, αλλά – από την άλλη – δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε και μια περιουσία για ένα Windows 10 tablet.

Αποκτήστε το στα 167€ τελική τιμή από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για