Ομολογώ ότι έχουν υπάρξει ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές, που την ώρα που έγραφα κάτι για να σας το παρουσιάσω είχα μέσα μου ένα μεγάλο : “ΠΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΘΕΛΩ”, αλλα ποτέ, μα ποτέ δεν το έχω ξανά νιώσει ΤΟΣΟ πολύ, όσο τώρα με τον EcubMaker TOYDIY.

Δεν είμαι γενικά άνθρωπος της πατέντας, αλλά το σενάριο να φτιάξω κάτι από το μηδέν δε με αφήνει γενικά ασυγκίνητο, ενώ ομολογώ ότι και όσο καιρό δοκιμάζω το Laser Cutter της Orthur για να σας το παρουσιάσω, περνάω πάρα πολύ ευχάριστα τις ώρες μου.

Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο Ecubmaker ToyDIY, ο οποίος είναι πραγματικά ένας one man army, που μπορεί να κάνει ΟΛΑ όσα θέλετε, μόνος του. Ολομόναχος.

Αρχικά είναι FDM 3D Printer με διαστάσεις εκτύπωσης 18 x 18 x 18 εκατοστά, και δυνατότητα δίχρωμης εκτύπωσης.

Η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τα 24ml/h και το πάχος των στρώσεων είναι μόλις 0.04 χιλιοστά.

Έχει σύστημα autoleveling, και εύκαμπτο κάλυμμα στο heatbed για να ξεκολλάτε εύκολα το μοντέλο μετά το τέλος της εκτύπωσης, χωρίς εργαλεία.

Το πολυ-εργαλείο της EcubMaker όμως δεν είναι μόνο 3D Printer.

Στη συσκευασία θα βρείτε και μια κεφαλή CNC χάραξης  με μοτέρ 40W, που περιστρέφει την κεφαλή χάραξης μέχρι και στα 10.000RPM όσο αυτή κινείτε ελεύθερα.

Χρησιμοποιώντας τον μπορείτε να χαράξετε ξύλο, ακριλικό και πλαστικό, ενώ στα ίδια υλικά στην το δέρμα, μπορείτε να επεξεργαστείτε με την κεφαλή για τη χάραξη με Laser.

Εκεί θα βρείτε μια κεφαλή Laser, έντασης 1.5W με μήκος κύματος 405nm, η οποία σας επιτρέπει να χαράξετε ή και να κόψετε τα παραπάνω υλικά, με το σχέδιο που θέλετε.

Όλα τα παραπάνω, ο EcubMaker TOYDIY τα κάνει είτε σε σύνδεση με τον υπολογιστή σας, είτε και Offline, αφού έχει MicroSD Slot και μια μικρή LCD οθόνη, από όπου μπορείτε και να τον ελέγξετε ανεξάρτητα από τον υπολογιστή σας.

Review Of EcubMaker 4in1 3D Printer/FDM/Laser/CNC/3D Printing

Αν σας έψησα και εσάς όσο ψήθηκα και εγώ, ο EcubMaker ToyDIY είναι διαθέσιμος σε προσφορά στο , και με κουπόνι P4911FB4B81EB000 , μπορείτε ένα ρίξετε την τιμή σχεδόν ένα 50άρικο, και από 560€ να τον πάρετε με 513€

Και αν σας ανησυχούν τα μεταφορικά, κακώς σας ανησυχούν, γιατί η τιμή αυτή, είναι με δωρεάν μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του καταστήματος!

Αποκτήστε το EcubMaker TOYDIY 4-in-1 3D Printer FDM Laser CNC στα 513€

Με κουπόνι P4911FB4B81EB000
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments