Δεν το πίστευα είναι η αλήθεια, αλλα απο τότε που σέταρα τον τον Laser χαράκτη της Orthur που έχω εδώ για Review, έχω μια ανείπωτη επιθυμία να χαράξω τα πάντα, αφού η διαδικασία είναι απλή, δεν απαιτεί πρώτες ύλες ,και το να χαράζεις σκατούλες και στην θήκη του κινητού της γυναίκας σου ενώ αυτή περιμένει καρδούλες, είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορείς να κάνεις εν μέσω κορονοιού.

Και εδώ βλέπετε τις δοκιμές μου με τον χαράκτη της Orthur

Την ώρα που εγώ παίζω με το πρώτο μοντέλο, η Orthur κυκλοφόρησε το δεύτερο, αναβαθμισμένο μοντέλο του Laser χαράκτη της, που είναι βελτιωμένος και εξίσου πάμφθηνος.

Το μέγιστο ατού το πρώτου, που θα βρείτε και στον νέο, είναι ο μηδαμινός χρόνος που χρειάζεται για να τον στήσετε, αφού μιλάμε πραγματικά και 10 λεπτάκια δουλειά, με τον Laser Engraver της Orthur, να έχει Laser έντασης 15W,  και έχει τεράστια επιφάνεια χάραξης μέχρι 40 χ 45 εκατοστά.

Η ταχύτητα χάραξης μπορεί να φτάσει τα 3000mm το λεπτό, αλλα μάλλον δεν θέλετε να ανέβει τόσο αφού η ποιότητα πέφτει συνολικά, με ένα νούμερο περίπου στα 1000-1500mm/ λεπτό να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και γρήγορη χάραξη.

Το Orthur Laser Engraver 2 συνεργάζεται τόσο με το δωρεάν LaserGRBL, όσο και με το σαφώς καλύτερο, αλλα επι πληρωμή Lightburn με την χάραξη να έχει πάρα πολλές επιλογές για να γίνει offline, οπότε πρέπει να το έχετε συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας.

Μάλιστα, είναι εξοπλισμένος με προστασία αποσύνδεσης, ωστε να σβήνει αυτόματα το Laser αν χαθεί η σύνδεση με τον υπολογιστή σας, για να αποφευχθεί η περίπτωση φωτιάς.

Το Laser του μπορεί να χαράξει με μεγάλη λεπτομέρεια, ξύλο, ύφασμα, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα, πλαστικό, ενώ σε χαμηλές ταχύτητες μπορεί να κόψει κούτα, δέρμα, λεπτό ξύλο, και υφάσματα.

【GIVEAWAY】How to DIY With Upgraded Ortur Laser Master 2? Laser Engraving Test For Different Material

Στην προσφορά του ,αφού πατήσετε το “Coupon: 9,28€ OFF Over 184,67€” στη σελίδα του προϊόντος, για να αποκτήσετε το προσωπικό σας κουπόνι που θα προστεθεί αυτόματα στο καλάθι, μπορείτε να αποκτήσετε τον χαράκτη της Orthur με 176€ συν 10€ για την αποστολή με Priority.

Αποκτήστε τον ORTUR Laser Master 2 στα 176€

Στο Promo Sale του Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments