Το δύσκολο στην περίπτωση των 3D Printers, είναι το σημείο εισόδου σας στον μαγικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, αφού απο μόνη της η διαδικασία για έναν πρωτάρη μπορεί να είναι πολύπλοκη.

Ευτυχώς το μηχάνημα που σας βρήκα είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του.

O TEVO TARANTULA PRO είναι ένας ΠΑΡΑ πολύ καλός 3D Printer για κάποιον νέο στο άθλημα, αφού έχει όλες τις ευκολίες, που ζητάει ένας πρωτάρης και ταυτόχρονα μπορεί να κρατάει τη τιμή πολύ χαμηλά, χωρίς βέβαια να θυσιάζει την ποιότητα της κατασκευής του.

Ο Tarantula Pro έχει ταχύτητα εκτύπωσης από 60mm/s μέχρι και 150mm/s με τις στρώσεις να είναι από 0.05 μέχρι και 0.35mm.

Πολύ μεγάλο είναι και το μέγεθος της εκτύπωσης του, αφού με την βοήθεια του, μπορείτε να εκτυπώσετε πράγματα με διαστάσεις μέχρι και 235 x 235 x 250 mm, χρησιμοποιώντας Filament διαμέτρου 1.75mm , με τον εκτυπωτή της Tevo να υποστηρίζει ολα τα δημοφιλή υλικά εκτύπωσης(PLA, Flexible PLA, Wood, PVA, HIPS)

Το ακροφύσιο ανεβάζει μέχρι και 240 βαθμούς κελσίου μέσα σε 3 λεπτά, για να ξεκινήσετε την εκτύπωση χωρίς πολλές αναμονές, ενώ εξίσου γρήγορη θέρμανση έχει και το ποιοτικό MK3 Heat Bed του Tarantula Pro, που πιάνει του 110 βαθμούς σε 20 δευτερόλεπτα.

Το στήσιμο του είναι πολύ εύκολο , και κατα βάση το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς ειναι να βιδώσετε τις κατάλληλες βίδες στα σωστά σημεία, οπότε κανα μισαωράκι μετά το Unboxing θα είστε έτοιμοι για εκτύπωση.

Στην συσκευασία θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, συν μια ξύστρα για να αφαιρείτε το αντικείμενου που εκτυπώσατε από το Heat bed, αλλα και μια κάρτα μνήμης, συν 10 μέτρα PLA για μπείτε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Το καλύτερο απο ολα βέβαια, είναι πως ο Tarantula Pro κοστίζει ΜΟΛΙΣ 181€ στην προσφορά του , με δωρεάν αποστολή από την Ευρωπαϊκή αποθήκη της Πολωνίας.

Homers Odysseus/Tarantula RS full featured description !

Νομίζω οτι βρήκα αυτό που έψαχνα, γιατί πέρα απο ολα τα άλλα, ο Tarantula Pro μου φαίνεται και πολύ κουλ στην εμφάνιση. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

Αποκτήστε τον Tevo Tarantula Pro στα 181€ απο Ευρωπαική αποθήκη

Σε Flash Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments