€239,00 Απόκτησε το
NNNTROXY2P

TRONXY XY-2 Pro 2E: Dual extruder 3D Printer, εύκολος στο στήσιμο, πανεύκολος στη χρήση.

0

Τελευταία, το ενδιαφέρον μου για τους 3D Printers έχει ανέβει κατακόρυφα, που μπορεί σε πρώτη φάση να ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι δε σας επηρεάζει, αλλά μαντέψτε! Σας επηρεάζει γιατί θα σας πρήξω, με προσφορές, tutorials και τέτοια. Αλλα κατά βάθος είστε λίγο μαζόχες. Θα σας αρέσει.

ΠΙΣΩΣΤΟΘΕΜΑΜΑΣΤΩΡΑΓΙΑΤΙΟΧΡΟΝΟΣΕΙΝΑΙΧΡΗΜΑ, Ο Tronxy XY-2 Pro είναι μια καταπληκτική αρχή στο ταξίδι σας στο κόσμο του 3D Printing.

Οχι επειδή είναι ο καλύτερος, ούτε επειδή έχει καμια μαγική αυτόματη λειτουργία που θα του λες “τύπωσε μου ευρώ” και αυτό θα το κάνει. Ο Tronxy XY-2 Pro 2E έχει τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε προϊόν για “πρωτάρηδες”: Είναι φτηνό, και είναι εύκολο.

Αρχικά είναι εύκολο στο στήσιμο, αφού έρχεται στην ουσία σε δύο κομμάτια, και όλα τα απαραίτητα καλώδια είναι σε ταινία που απλά βάζετε στη θέση της, αρα ακόμα και να θέλετε να τα κάνετε μαντάρα, θα πρέπει να το προσπαθήσετε πολύ.

Από εκεί και πέρα o εκτυπωτής της Tronxy σας προσφέρει μέγεθος εκτύπωσης μέχρι και 255 x 255 x 245mm μέσω σύνδεσης με PC, ή και Offline μέσω MicroSD.

Σημαντική λεπτομέρεια, το ότι μπορείτε να του φορτώσετε δύο διαφορετικά καρούλια υλικού εκτύπωσης, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε δίχρωμα αντικείμενα. H ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει μέχρι τα 100mm/s και η ακρίβεια της τα 0.125mm.

Μπορείτε να εκτυπώσετε  PLA, ABS, PETG, TPU, WOOD  και άλλα υλικά διαμέτρου 1.75mm.

Στην πρόσοψη του έχει μια οθόνη LCD 3.5″, από την οποία ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του, ενώ ο XY-2 Pro 2E έχει και ευκολίες, όπως το Resume Print after Power off, για να μη σας μείνει το δημιούργημα στη μέση, και ηχητική ειδοποίηση αν ανακαλύψει πρόβλημα στο νήμα εκτύπωσης.

Τέλος, σας προσφέρει αυτόματο Leveling μέσω αισθητήρα για να εκμηδενίσει τα προβλήματα εκτύπωσης, ενώ οπως είπαμε είναι ΠΟΛΥ οικονομικός.

Στην σημερινή προσφορά, μπορείτε να βρείτε το Tronxy XY-2 Pro 2E από την Ευρωπαϊκή αποθήκη, στα 239€ τελική τιμή!

Κουπόνι : Flash Sale απο το Banggood | NNNTROXY2P απο το Geekbuying

-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για TRONXY XY-2 PRO 2E Dual Color 3D Printer, Dual Titan Extruders, Auto Leveling, Filament Runout... - €239,00

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo