Το οικοσύστημα εταιρειών και προϊόντων της Youpin έχει βαλθεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας κι εμείς άλλο που δεν… θέλουμε!

Κάθε προϊόν με τη «σφραγίδα» της Xiaomi μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, όσο πρωτοποριακό ή μη κι αν είναι. Όπως αυτός ο φοβερός ηλεκτρονικός χάρακας-μεζούρα!

Ένα καταπληκτικό gadgetάκι για τον επαγγελματία μάστορα, για τον ερασιτέχνη ή ακόμα και για το παιδί να το έχει στο σχολείο! Εσείς θα το αφήσετε να μετράει με τους κλασικούς πεπερασμένους χάρακες;

Όχι βέβαια! Ειδικά στην τιμή που προσφέρει (για τα πρώτα 10 κομμάτια) το τον συγκεκριμένο της Xiaomi, είναι μια χρυσή ευκαιρία να αναβαθμιστείτε και σε αυτό το επίπεδο!

Ο μικρούλης και ελαφρύς αυτός χάρακας έχει εντυπωσιακές δυνατότητες και μια HD LCD οθόνη για να βλέπετε ευκρινώς τα αποτελέσματα των μετρήσεών σας, αλλά και άλλες πληροφορίες.

Έχει 8 διαφορετικές λειτουργίες που οι πιο «ψαγμένοι» θα εκτιμήσετε, ενώ εγώ όταν τον πάρω στα χέρια μου θα «παίζω» με τις μετρήσεις σε ευθείας γραμμή.

Πέρα από ευθεία γραμμή όμως, μετρά κυρτές επιφάνειες, καμπυλωτές, κυλινδροειδείς, ενώ έχει λειτουργία μνήμης για να προσθέτετε ή να αφαιρείτε, δυνατότητα ήχου και άλλα.

Η ακρίβεια του φτάνει στα χιλιοστά και η μέγιστη μέτρηση που προσφέρει είναι τα 99 μέτρα, με δυνατότητα μάλιστα να αποθηκεύει στη μνήμη τις 10 τελευταίες μετρήσεις.

Σχεδιαστικά μόνο αδιάφορο δεν είναι στο μινιμάλ αλλά όμορφο σώμα του, με πάχος μόλις στα 15 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 30 γραμμάρια.

Άριστα παίρνει και στον τομέα της μπαταρίας. Έχει ενσωματωμένη μια τέτοια στα 200mAh που φορτίζει μέσω TypeC και προσφέρει αυτονομία 200 ημερών.

Αλλά ακόμα κι αν κάποια στιγμή βρεθείτε χωρίς μπαταρία, αρκούν 5 λεπτά φόρτισης για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σούπερ αυτό gadgetάκι της Xiaomi για 2 ώρες.

Επιπλέον δέκα με τόνο παίρνει και στο κομμάτι της αξιοπιστίας, με την Xiaomi να μας λέει υπερήφανα ότι το προϊόν της θα αντέξει τις 100.000 χρήσεις!

Τα πρώτα κομμάτια θα έρθουν στο Banggood στις 04 Αυγούστου, αλλά οι 10 πρώτοι που θα κάνουν την παραγγελία θα το κάνουν δικό τους με μόλις 16€ και δωρεάν αποστολή από Τσεχία!

Επιλέξτε CZ στο Ship From και πληρώστε με Paypal βγάζοντας όλες τις επιπλέον ασφάλειες. Είστε έτοιμοι.

Υπάρχει σε προσφορά στα 14€ από Κίνα, για όσους δεν βιάζεστε!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments