Πόσο καιρό έχουμε να σας παρουσιάσουμε κάποιον μετεωρολογικό σταθμό;

Οι πιο παλιοί θα θυμάστε ότι υπήρχαν εβδομάδες ολόκληρες στο παρελθόν με συνεχείς «βομβαρδισμούς» από τέτοιου είδους προσφορές.

Εδώ και μήνες, όμως, το τηρούσε σιγή… ιχθύος στο θέμα αυτό.

Τώρα βέβαια έρχεται ο DGTH8868 να αλλάξει τα δεδομένα με πολύ χαμηλή τιμή και αποστολή από Αγγλία!

Στη μεγάλη και έγχρωμη οθόνη του θα βλέπετε πολλές πληροφορίες για τον καιρό έξω, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε και τον ασύρματο σένσορα που θα μεταδίδει τις πληροφορίες στο σταθμό σας.

Έρχεται με διάφορες γλώσσες, αλλά όχι ελληνικά – άρα θα αρκεστούμε στα αγγλικά – ενώ λειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες ο σταθμός και 2 ΑΑ ο εξωτερικός σένσορας.

Στην οθόνη του θα βλέπετε ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράγματα: πρόβλεψη καιρού, ώρα, βαρομετρική πίεση, ώρα ξυπνητηριού (έχει και ξυπνητήρι!), ημερολόγιο, εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία, ένδειξη όταν τελειώνουν οι μπαταρίες του σένσορα αλλά και του σταθμού, τη φάση της σελήνης και διάφορα άλλα!

Επειδή βλέπω αρκετούς από εσάς να τρομάζετε με το θέμα «μπαταρίες» να πούμε ότι ο σταθμός λειτουργεί και με usb καλώδιο. Οπότε όλα καλά.

Στην προσφορά του Banggood κοστίζει μόλις 22€ και όπως είπαμε θα έρθει από Αγγλία (επιλέξτε UK στο Ship From).

Η τιμή αυτή είναι τελική, αλλά αν έχετε ελάχιστους πόντους στο Banggood, δηλαδή 486 διαθέσιμους, μπορείτε να τον αποκτήσετε με 18€!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments