Ασύρματος Μετεωρολογικός Σταθμός της Diggo στα 24,5€

0
geekbuying aniverssary sale banner

Πόσο καιρό έχουμε να σας παρουσιάσουμε κάποιον μετεωρολογικό σταθμό;

Οι πιο παλιοί θα θυμάστε ότι υπήρχαν εβδομάδες ολόκληρες στο παρελθόν με συνεχείς «βομβαρδισμούς» από τέτοιου είδους προσφορές.

Εδώ και μήνες, όμως, το Banggood τηρούσε σιγή… ιχθύος στο θέμα αυτό.

Τώρα βέβαια έρχεται ο DGTH8868 να αλλάξει τα δεδομένα με πολύ χαμηλή τιμή

Στη μεγάλη και έγχρωμη οθόνη του θα βλέπετε πολλές πληροφορίες για τον καιρό έξω, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε και τον ασύρματο σένσορα που θα μεταδίδει τις πληροφορίες στο σταθμό σας.

Έρχεται με διάφορες γλώσσες, αλλά όχι ελληνικά – άρα θα αρκεστούμε στα αγγλικά – ενώ λειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες ο σταθμός και 2 ΑΑ ο εξωτερικός σένσορας.

Στην οθόνη του θα βλέπετε ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράγματα: πρόβλεψη καιρού, ώρα, βαρομετρική πίεση, ώρα ξυπνητηριού (έχει και ξυπνητήρι!), ημερολόγιο, εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία, ένδειξη όταν τελειώνουν οι μπαταρίες του σένσορα αλλά και του σταθμού, τη φάση της σελήνης και διάφορα άλλα!

Επειδή βλέπω αρκετούς από εσάς να τρομάζετε με το θέμα «μπαταρίες» να πούμε ότι ο σταθμός λειτουργεί και με usb καλώδιο. Οπότε όλα καλά.

Στην προσφορά του Banggood κοστίζει μόλις 24,5€

Η τιμή αυτή είναι τελική

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo