Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019
Αρχική Προσφορές Το Μ365, το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή!

[11.11] Το Μ365, το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή!

-

- Advertisement -

Κινητά περιμέναμε σε πολύ καλές τιμές, laptops περιμέναμε να βγουν σε προσφορά και να μας τρέχουν τα σάλια, όμως το Banggood είχε άλλη γνώμη.

Έτσι, λοιπόν, για τη μπακουρομέρα, βγάζει το M365 scooter, ίσως το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι που μπορείτε να αποκτήσετε, στην καλύτερη τιμή που το έχουμε δει, με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά!

Το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά, ενώ φυσικά μπορείτε να το διπλώσετε (μέσα σε 3’’) για να το πάρετε μαζί σας.

Έχει διπλό σύστημα φρένων και η μπαταρία του αντέχει για έως 30 χιλιόμετρα. Αν, βέβαια, ζυγίζετε όσο ένας Κινέζος. Ειδάλλως υπολογίστε γύρω στα 20 για να είστε μέσα.

- Advertisement -

Δεν έχει κάποια οθόνη, παρά ενδείξεις για την μπαταρία, την οποία ΔΕΝ πρέπει να εξαντλήσετε ούτε μια φορά, αν θέλετε να σας κρατήσει για καιρό.

Μπορείτε να το βγάλετε βόλτα και τη νύχτα, μιας και διαθέτει led φώτα μπροστά, με ακτίνα έως 6 μέτρα, κι ένα κόκκινο πίσω στα φρένα.

Φυσικά μπορείτε να συνδέσετε το πατίνι με το κινητό σας για να έχετε πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Ουσιαστικά το κινητό γίνεται ο πίνακας οργάνων σας, όχι – βέβαια – και ό,τι πιο βολικό για όταν οδηγείτε, οπότε προσοχή.

Και φυσικά θα το οδηγήσετε, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Για όσο έχει στοκ το Banggood, σχεδόν μας χαρίζει το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi, το οποίο θα γίνει δικό σας με μόνο 294€!!!!!

Θα αργήσει να έρθει, καθώς το στέλνουν με το τραίνο, αλλά δεν θα πληρώσετε τίποτα παραπάνω καθώς δεν σταματά στο τελωνείο.

Ο μόνος λόγος να μην το πάρετε, είναι το γεγονός ότι δεν αντέχει πάνω από 100 κιλά βάρος… κατά τ’ άλλα, τα γνωστά: ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Αποκτήστε το Xiaomi M365 Electric Scooter σε μαύρο στα 294€

Με κουπόνι BGMI365CN11

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!