Την Μπακουρομέρα του 2019 το Banggood είχε βγάλει σε σούπερ προσφορά το πατίνι της  και τώρα, δυο μήνες μετά, έρχεται να μας τρελάνει για τα καλά επαναλαμβάνοντας μια ΤΡΟΜΕΡΗ ευκαιρία.

Διότι τέτοιες τιμές δεν βλέπεις κάθε μέρα…

Το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά, ενώ φυσικά μπορείτε να το διπλώσετε (μέσα σε 3’’) για να το πάρετε μαζί σας.

Έχει διπλό σύστημα φρένων και η μπαταρία του αντέχει για έως 30 χιλιόμετρα. Αν, βέβαια, ζυγίζετε όσο ένας Κινέζος. Ειδάλλως υπολογίστε γύρω στα 20 για να είστε μέσα.

Δεν έχει κάποια οθόνη, παρά ενδείξεις για την μπαταρία, την οποία ΔΕΝ πρέπει να εξαντλήσετε ούτε μια φορά, αν θέλετε να σας κρατήσει για καιρό.

Μπορείτε να το βγάλετε βόλτα και τη νύχτα, μιας και διαθέτει led φώτα μπροστά, με ακτίνα έως 6 μέτρα, κι ένα κόκκινο πίσω στα φρένα.

Φυσικά μπορείτε να συνδέσετε το πατίνι με το κινητό σας για να έχετε πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Ουσιαστικά το κινητό γίνεται ο πίνακας οργάνων σας, όχι – βέβαια – και ό,τι πιο βολικό για όταν οδηγείτε, οπότε προσοχή.

Και φυσικά θα το οδηγήσετε, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Για όσο έχει στοκ το Banggood, σχεδόν μας χαρίζει το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi, το οποίο θα γίνει δικό σας με μόνο 294€!!!!!

Κι αν νομίζετε ότι θα χρειαστεί να περιμένετε τρένα/πλοία και βαπόρια για να το στείλουν… κάνετε λάθος!

Το πατίνι όχι μόνο είναι ετοιμοπαράδοτο, ΑΛΛΑ έρχεται στο σπίτι σας από Ευρωπαϊκή Αποθήκη σε διάστημα το πολύ 7 εργάσιμων ημερών!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΤΕ;;;

Αποκτήστε το κορυφαίο πατίνι της Xiaomi με 294€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για