Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας πολύ οικονομικός και έξυπνος τρόπος να προστατεύσουμε την περιουσία μας.

Πλέον μάλιστα, έχουν γίνει αρκετά έξυπνες, με πληθώρα τεχνολογιών που μας διευκολύνουν τη ζωή και ανεβάζουν στα ύψη τη χρηστικότητά τους.

Μια τέτοια, πολύ αξιόλογη κάμερα, είναι και αυτή της Guudgo που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Μια κάμερα τύπου Dome που μπορεί να καλύψει τόσο εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Προσφέρει υψηλής ποιότητας HD video στα 1080p.

Είναι αδιάβροχη (IP66) για να μην προβληματίζεται σε βροχές κι έχει τεχνολογίες που θα εκτιμήσετε, όπως motion sensor, two-way talk και night vision.

Με την πρώτη θα εντοπίσει την οποιαδήποτε κίνηση στο πεδίο της και θα σας ειδοποιήσει στο κινητό, μιας και – όπως θα περίμενε κανείς – έχει το δικό της app.

Με τη δεύτερη θα μπορείτε να κάνετε κουβέντα με όποιον είναι κοντά στην κάμερα, η οποία έχει μικρόφωνο και ηχείο. Μια πολύ χρήσιμη επιλογή αν την βάλετε σε κλειστό χώρο.

Τέλος, το μεγάλο της ατού είναι το night vision. Βέβαια δυνατότητα λήψεως νυχτερινών video έχουν όλες οι σύγχρονες κάμερες, όμως δεν μπορούν να φτάσουν την ποιότητα της Guudgo!

Κι αυτό επειδή όταν οι άλλες έχουν 4-5-6 ledάκια για night vision, η κάμερα της Guudgo μετρά 46+1 LED έτοιμα να κάνουν τη νύχτα μέρα!

Το πεδίο δράσης της είναι επίσης εξαιρετικό και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, μιας και με την εν λόγω κάμερα μπορείτε να δείτε τα πάντα γύρω της, έως 355ο μοίρες και 90ο πάνω-κάτω!

Έχει δέκτη wifi και δέχεται έως 128GB κάρτες μνήμης για να αποθηκεύετε μεγάλο όγκο video. Βέβαια, αν πληρώσετε, έχει και τη δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud.

Απαρατήρητη δεν περνά και η δυνατότητα της κάμεράς μας να κάνει auto tracking, (παρ)ακολουθώντας ανθρώπους ή ό,τι άλλο θέλετε!

Πολύ καλή περίπτωση κάμερας, με το Banggood να τη βγάζει σε προσφορά αυτό το διάστημα κι εσείς να την αποκτάτε με μόλις 35,6€ τελική τιμή (με PDM) από Κίνα.

Εναλλακτικά μπορείτε να την αποκτήσετε με 37€ και αποστολή από Τσεχία με Eu Priority Line (βάλτε CZ στο Ship From).

Αποκτήστε την κάμερα της Guudgo στα 35,6€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments