Όλα τα σύγχρονα laptops έχουν slim εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στο χαμηλό βάρος και στην premium αίσθηση, ανεξαρτήτως τιμής.

Εκεί κυμαίνεται και η περίπτωση του X14, ενός ακόμα καταπληκτικού laptop από την BMAX. Ένα Laptop το οποίο θα ικανοποιήσει τον όχι απαιτητικό χρήστη.

Ένα Laptop το οποίο ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της φορητότητας, της εμφάνισης και όχι των απόλυτων επιδόσεων. Το Χ14 θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας για το γραφείο, τα εξωτερικά ραντεβού σας κτλ.

Το βάρος του είναι στο 1,4 κιλά, με πλήρως μεταλλική κατασκευή και πάχος μόλις στα 2,5χιλ!

Η οθόνη του είναι εκπληκτική, στις 14.1’’, με πολύ μικρά περιθώρια και πλούσια χρώματα, όπως μας υπόσχεται η BMAX, με 178ο γωνίες θέασης.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πληκτρολόγιό του, με μεγάλα πλήκτρα σε σωστές αποστάσεις, τα οποία φωτίζουν για άνετη πληκτρολόγηση και το βράδυ.

Στο εσωτερικό όλη τη δουλειά την κάνει ο 8ης γενιάς Intel Gemini Lake επεξεργαστής (στα 14nm) που συνοδεύεται από την 9ης γενιάς Intel UHD Graphics 600.

Το laptop δίνει πλούσια μνήμη, με 8GB RAM και 256GB SSD δίσκο που σημαίνει ότι bootάρετε και επανεκκινείτε το εργαλείο σε μόλις 8’’!

Διαθέτει BT5.0, dual band WiFi, θύρα για να βάλετε άλλον έναν SSD δίσκο, θύρα ακουστικών, MicroSD, USB3.0 και Type-C.

Με την τελευταία θα φορτίζετε την εντυπωσιακή 10000mAh μπαταρία του, η οποία δεν θα σας προδώσει (κάνοντας δουλειά γραφείου) όλη μέρα.

Μικρό, κομψό, φορητό και ικανό, το BMAX X14 δεν θα σας «ματώσει» καθώς θα το πάρετε με μόλις 281€ τελική τιμή!

Η αποστολή του γίνεται από Ισπανία, με το Banggood να φαίνεται ότι έχει πολλά κομμάτια διαθέσιμα!

Αποκτήστε το BMAX X14 με 281€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments