Η τεχνολογία προοδεύει αγαπητοί φίλοι και με την πρόοδο αυτή έχουμε πάντα ορισμένες απώλειες.

Απώλειες που σε ορισμένους κοστίζουν πολύ, σε άλλους πάλι είναι αδιάφορες.

Κάπως έτσι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να «αργοπεθαίνει» η θύρα ακουστικών από τα κινητά μας.

Για τους περισσότερους το πλήγμα είναι μεγάλο και η αγορά ειδικού αντάπτορα κρίνεται επιβεβλημένη.

Τώρα όμως, έρχεται η να δώσει λύση στο «πρόβλημα» αυτό, βγάζοντας σε λίγο καιρό στην κυκλοφορία TypeC ακουστικά!

Type-C θύρα διαθέτουν τα περισσότερα σύγχρονα smartphones, οπότε η συμβατότητα σε μεγάλο αριθμό αυτών είναι σίγουρη. Όπως και η ευκολία!

Τα κουμπώνετε και… ΤΕΛΟΣ!

Τα BWES5, περί ού ο λόγος, είναι όμορφα, μικρά σε σχεδιασμό για να βυθίζονται στο αυτί, ενώ έχουν και control για να ελέγχετε τις διάφορες λειτουργίες.

Το όνομα BlitzWolf εγγυάται και πολύ καλή απόδοση ήχου στα αυτιά σας, χωρίς καθυστερήσεις και κατασκευασμένα για παιχνίδια, HD κλήσεις και stereo απόλαυση ήχου.

Χρήσιμα ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ τα νέα ακουστικά της BW, είναι ταυτόχρονα όμορφα, λειτουργικά και κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά.

Θα είναι διαθέσιμα προς αποστολή από το σε περίπου 20 ημέρες από τώρα και μπορείτε να τα προπαραγγείλετε στην προνομιακή τιμή των 11€!

Η Air Parcel αποστολή έχει επιστρέψει στο BG (στοιχίζει 2,3€) και αφού είμαστε κάτω από το όριο των 22€ μπορείτε να τα παραγγείλετε με αυτή.

Ωστόσο στην περίπτωση αυτή δεν αξίζει, καθώς με 0,40€ επιπλέον θα τα έχετε με Priority αποστολή και θα φτάσουν πολύ πιο γρήγορα στο χώρο σας.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments