Απ’ όλη τη σειρά των FYE, τα BWFYE6 θεωρώ ότι είναι τα πιο ευπαρουσίαστα και ντιζαϊνάτα ακουστικά της .

Φυσικά παίζει ρόλο και το ότι οι κλασικές «ψείρες» με/μας έχουν κουράσει, οπότε ο σχεδιασμός «μπατονέτα» όλο και πιο πολύ μου κάθεται πιο ωραία στο μάτι.

Τα FYE6 έχουν ακριβώς αυτό το design, το οποίο επιπρόσθετα βολεύει και από την άποψη ότι αυτού του είδους ακουστικά έχουν μεγαλύτερη μπαταρία και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη αυτονομία.

Συγκεκριμένα τα FYE6 έχουν 35mAh μπαταρία το καθένα που είναι αρκετή για να τα κρατήσει «ζωντανά» για 2,5 με 3 ώρες.

Ένα νούμερο που εκτοξεύεται έως τις 24 ώρες όταν τα συνδυάσετε με τα 800mAh μπαταρίας που κρύβει η όμορφη θήκη τους (φορτίζει μέσω Type-C).

Με αυτή θα τα φορτίζετε περίπου άλλες 6 φορές, με κάθε μια φόρτιση να διαρκεί περίπου μια ώρα και είκοσι λεπτά.

Τα στυλάτα ακουστικά της BlitzWolf έχουν bluetooth 5.0 για γρήγορη και χωρίς διακοπές σύνδεση με τις συσκευές σας.

Έχουν ένα κουμπί αφής με άμεση απόκριση για τις διάφορες λειτουργίες (pause/play/next/last song κτλ) και ειδική ένδειξη στη θήκη για το επίπεδο μπαταρίας.

Ο ήχος τους είναι πλούσιος, χάρη στο διάφραγμα από γραφένιο και τους Dynamic Drivers, ενώ και η άνεση είναι εξασφαλισμένη με τον εργονομικό τους σχεδιασμό.

Μάλιστα ο σχεδιασμός των 45 μοιρών in-ear είναι – σύμφωνα με την BW – ιδανικός για να μην φοβάστε ότι θα σας πέσουν από στιγμή σε στιγμή!

Με τα BWFYE6 η μουσική γίνεται απόλαυση και μπορείτε να τη μοιραστείτε με ένα φίλο/η ή να φορέσετε και τα δυο ακουστικά εσείς για stereo κλήσεις κτλ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω ακουστικά έχουν και αδιαβροχοποίηση τύπου IPX6 οπότε ιδρώτας και βροχή είναι εντός ορίων αντοχών τους.

Στην προσφορά του θα τα βρείτε με μόλις 27,8€ που από κάθε άποψη είναι μια εξαιρετική και ΤΕΛΙΚΗ τιμή.

Κουπόνι: BGZBF6U

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments