Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος και κάτι, απ’ όταν για πρώτη φορά η έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των προβολέων.

Τότε μας παρουσίασε τον BW-VP1 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα επόμενα μοντέλα, για να φτάσουμε στις μέρες μας με τον νέο BWVP6.

Ένας προβολέας που συγκεντρώνει σε μια συσκευή το know-how που έχει αποκτήσει η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα, συνθέτοντας την καλύτερη VFM επιλογή για εμάς!

Ο BWVP6 έχει τα δυνατά χαρακτηριστικά που απαιτεί κανείς από τον προβολέα του, χωρίς να υποχωρεί πουθενά ενώ μας δίνεται σε πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή.

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» δηλαδή για την BlitzWolf, η οποία σχεδόν ποτέ δεν μας απογοητεύει με την ποιότητα και την αξιοπιστία-αντοχή των προϊόντων της.

Ο VP6 μας προσφέρει Native Full 1920x1080p ανάλυση με πεντακάθαρη εικόνα υψηλής ευκρίνειας και πιστή απόδοση χρωμάτων.

Διαθέτει manual focus από το δαχτυλίδι που περιβάλλει τη λάμπα του αλλά και ±50°4D(Vertical & Horizontal) Keystone Correction για να έχετε ίσια οθόνη μπροστά σας όπου κι αν βάλετε τον προβολέα!

Η φωτεινότητά του είναι εξαιρετική και φτάνει τα 6000lm για να μην έχετε πρόβλημα ακόμα και σε αίθουσες/δωμάτια/χώρους που δεν έχουν 100% συσκότιση.

Υποστηρίζει Red/Blue 3D γυαλιά για να βλέπετε 3D video, ενώ η οθόνη του ξεκινά από τις 53’’ (στο 1 μέτρο!) και φτάνει τις 200’’ στα 8 μέτρα απόστασης.

Έχει ενσωματωμένα 2 ηχεία των 5W, ενώ η διάρκεια ζωής της λάμπας του ξεπερνά τις 30.000 των περισσότερων προβολέων και φτάνει τις 40.000 ώρες!

Η αντίθεσή του ξεφεύγει από το συνηθισμένο 1000:1 και μας δίνει 2000:1 για ακόμα μεγαλύτερη οπτική απόλαυση.

Τέλος, υποχωρήσεις δεν συναντούμε ούτε στο κομμάτι της συνδεσιμότητας, όπου έχουμε 2 θύρες USB, 2 HDMI, μια Audio output και μια VGA.

Έρχεται με το δικό του χειριστήριο και με κόστος που φτάνει τα 144€ με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά με την DHL (Eu Priority Line).

Βγάζουμε όλες τις επιπλέον ασφάλειες του Banggood και πληρώνουμε μόνο με paypal.

Κουπόνι: BGED344

Αποκτήστε τον 6ης γενιάς προβολέα της BW με 144€

Κουπόνι: BGED344
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments