Οι τιμές των 3D Printers έχουν πάρει για τα καλά την κατηφόρα, και θα βρείτε πλέον στην αγορά πολλές περιπτώσεις εκτυπωτών, που προσφέρουν χαρά και διασκέδαση με πολύ μικρό κόστος.. Μια τέτοια περίπτωση ειναι και o 3D εκτυπωτής της Creality, τον οποίο μπορείτε να βρείτε σε σουπερ τιμούλα απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest, και με ενα ταλιράκι μόνο αποστολή!

Το Creality 3D Ender -3 είναι ένα Printer που μπορεί να εκτυπώσει PLA, ABS, και TPU Filaments διαμέτρου 1.75mm, με το πάχος του κάθε επιπέδου να είναι απο 0.1-0.4mm.

Το μέγιστο μέγεθος του αντικειμένου προς εκτύπωση είναι τα 220 * 220 * 250mm, με την εκτύπωση να γίνεται είτε με απευθείας σύνδεση με υπολογιστή, ή μέσω MicroSD, με αρχεία STL, OBJ και G-Code.

Creality 3D Ender-3 3d printer samples

Το hotbed του πίανει 110 βαθμούς σε 5 λεπτάκια, και η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει μέχρι και τα 180mm/s.

H συναρμολόγηση του ειναι σχετικά γρήγορη διαδικασία, με απλά βήματα, και ολα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε να  παρέχονται μέσα στη συσκευασία.

Creality 3D Ender-3 3d printer pieces

Οπως είπαμε, ο Creality 3D Ender 3 κοστίζει στην προσφορά του Gearbest ΜΟΛΙΣ 176€ με την αποστολή του απο την Ευρωπαική αποθήκη του καταστήματος να είναι μόλις 5.5€, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο, αφου μιλάμε για 8 κιλά δέμα!

Όσοι θέλετε να μπείτε στον μαγικό κόσμο της 3D εκτύπωσης, εδώ ειναι μια πολύ καλή αρχή.

Αποκτήστε τον Creality 3D Ender -3 απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για