Καλό και άγιο το βούρτσισμα των δοντιών, δεν αντιλέγω. Αυτή είναι η πρώτη γραμμή «πυρός» για ένα καθαρό και υγιεινό στόμα.

Όταν όμως μας δίνονται νέα «όπλα» στη φαρέτρα μας δεν πρέπει να λέμε όχι. Ειδικά όταν αυτά έρχονται στην τιμή που προσφέρει το flosser της η Digoo!

Τι εστί flosser; Ένα εργαλείο που πετάει νερό και καθαρίζει τα δόντια μας από υπολείμματα τροφών και γενικά προστατεύει και κρατά καθαρή τη στοματική μας κοιλότητα.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες, που έκανα εγώ ψάχνοντας στο google, τα flosser είναι πάνω από 50% πιο αποτελεσματικά στον καθαρισμό των δοντιών από το κλασικό οδοντικό νήμα!

Και σίγουρα πιο εύκολα στη χρήση τους.

Το συγκεκριμένο το έχω βάλει εδώ και καιρό στη wishlist, αλλά όλο και κάτι άλλο προκύπτει και τα λεφτά πάνε αλλού.

Κάποια στιγμή όμως θα το «χτυπήσω».

Είναι αδιάβροχο, με ωραίο design και μεγάλη μπαταρία (1100mAh που φορτίζουν μέσω usb) που κρατάει έως και 30 ημέρες με χρήση 2 λεπτά κάθε μέρα.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι φορητότατο, για καλύτερο κράτημα και έλεγχο κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

Έχει τρία διαφορετικά modes: το στανταρ, το soft και το pulse, ενώ διαθέτει και διπλή προστασία two minutes shutdown για να κλείνει μετά από 2 λεπτά.

Βέβαια με 130ml χωρητικότητας, η πλύση των δοντιών θα έχει τελειώσει πολύ πριν μπει στη μέση η προστασία των δυο λεπτών.

Είναι μικρό, μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας και κοστίζει μόλις 15€ τελική τιμή.

Σε αυτά τα λεφτά δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην το κάνετε δικό σας, ώστε να διατηρείτε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση τα δόντια σας.

Κουπόνι: BGE678

Αποκτήστε με μόλις 15€ το flosser της Digoo!

Κουπόνι: BGE678
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments