Πέρυσι τέτοιον καιρό σας γράφαμε για τον εξαιρετικό BWFUN1 ο οποίος είχε εξαντληθεί, το φρόντισε να αποκτήσει κάποια κομμάτια ΑΛΛΑ πάλι εξαντλήθηκε (βλ. εδώ).

Εδώ όμως σας έχω ένα παρόμοιο μοντέλο από ίδια σχεδόν εταιρεία (BlitzWolf και Digoo ανήκουν στον ίδιο Όμιλο) αλλά με κάποιες επιπλέον λειτουργίες!

Και από τιμή; Στα ίδια επίπεδα! Με μοναδική εξαίρεση ότι αυτός της Digoo δεν είναι ακόμα διαθέσιμος και το Banggood θα έχει στοκ από τις 29 του μήνα.

ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟΣ!

Ο DGPFL6, έτσι είναι το όνομά του, έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με τον FUN1. Είναι μικρός και ελαφρύς και κλειστός χωράει ακόμα και σε ένα συρτάρι ή ντουλάπι.

Όταν τον «ξεδιπλώσετε» θα δείτε το αμφιλεγόμενης ομορφιάς στρογγυλό του πρόσωπο, με την εξωτερική προστασία πάντως να αφαιρείτε πολύ εύκολα για να καθαρίζετε τους έλικες εσωτερικά.

Έχει τρία επίπεδα ροής αέρα και ένα κουμπί αφής στη βάση του. Δεν υπάρχει βάση κινητού όπως στον FUN1, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δεν θα μαζεύει σκόνη, βρωμιές και τρίχες που θα εγκλωβίζονται εκεί.

Η μπαταρία του είναι μεγάλη, στα 7200mAh και αντέχει – στη χαμηλή ένταση – έως και μια ολόκληρη ημέρα! 24 ώρες δηλαδή.

Από την άλλη, όπως σας είπαμε, έχει μερικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τον FUN1.

1ον: Έχει χρονοδιακόπτη για να κλείνει μόνος του μετά από 30-60 ή 120 λεπτά! Πάρα… ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο!

2ον: Έχει και φωτάκι για όποιον από εσάς του αρέσουν κάτι τέτοια. Η στρογγυλή του πρόσοψη φωτίζει. Οκ… προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.

3ον: Έχει λειτουργία powerbank κι έτσι, σε μια ώρα ανάγκης, από την Type-C θύρα του θα μπορέσετε να φορτίσετε το κινητό σας! Αυτό είναι επίσης πολύ χρήσιμο!

Φυσικά, χάρη στη μεγάλη του μπαταρία – η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση και φτάνει στο 100% σε 2 ώρες!!! – μπορείτε να τον έχετε παντού και πάντα μαζί σας. Κι αφού διπλώνει, δεν θα σας πιάνει και χώρο!

Παραγγείλετέ τον ΤΩΡΑ από το Banggood στα 29€! ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΙΜΗ!!! Η χαμηλότερη ΕΒΕΡ!!!!! Και με αποστολή από Τσεχία!

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρέτισε, ωστόσο τώρα είναι η ευκαιρία να προετοιμαστείτε για το επόμενο!

Εκμεταλλευτείτε τη χαμηλή τιμή του ανεμιστήρα της Digoo και κάντε μια από τις πιο έξυπνες αγορές σας για το καλοκαίρι του 2021!

Κουπόνι: BGDGPFL6CZ

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments