2020 Tigernu: Άλλη μια εξαιρετική τσάντα, με προσοχή στη λεπτομέρεια και μεγάλους χώρους, στα 35,8€!

0

Μιας και πιάσαμε τις τσάντες (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) είπα να σας παρουσιάσω σύντομα μία ακόμα που μου “γυάλισε” από τις δεκάδες καθημερινές προσφορές που έχουμε στα χέρια μας.

Η τσάντα αυτή, με το όνομα Tigernu 2020 είναι αρκετά μεγάλη για να κουβαλάτε μέσα της το 15άρι laptop σας.

Αλλά δεν μεταφέρει μόνο αυτό. Έχει πολλές θέσεις και θήκες για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μπροστά υπάρχει ένας μικρός χώρος για ψιλοπράγματα. Στη συνέχεια υπάρχει ένας μεγαλύτερος που θα φιλοξενήσει με άνεση το mouse, το powerbank σας κτλ.

Τέλος, ο τρίτος χώρος της είναι και ο μεγαλύτερος κι εκεί – πέρα από το λαπτοπ που είπαμε – μπορείτε να βάλετε ακουστικά, φωτογραφικές μηχανές ή ό,τι άλλο σκεφτείτε (και χωράει).

Όλα αυτά κλείνουν με ποιοτικότατα φερμουάρ, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνει να είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Το υλικό της είναι το γνωστό Oxford cloth και είναι αναπνεόμενο, δεν καταστρέφεται εύκολα κι έχει και μερική αντοχή στο νερό (splashproof).

Οι διαστάσεις της είναι 30x15x45 και το βάρος της είναι στο ένα κιλό περίπου.

Ωστόσο εμείς για την εμφάνισή της θα την πάρουμε, διότι πράγματι σε αυτόν τον τομέα δείχνει ότι τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

Έχει ωραίο και “καθαρό” design, με το logo της εταιρείας κατασκευής της να δεσπόζει μπροστά, με μια όμορφη πινελιά κόκκινου.

Στην προσφορά του Banggood και οι δύο τσάντες κοστίζουν 35,8€, ΑΛΛΑ για έναν περίεργο λόγο, τα μεταφορικά της μαύρης είναι υπερδιπλάσια από αυτά της γκρι.

Διότι, δεν είπαμε ότι διατίθεται σε δύο χρώματα. Αλλά με τα μεταφορικά σ’ αυτό το “χάλι”, ουσιαστικά μιλάμε για ένα χρώμα. Το γκρι.

Αν σας γυάλισε κι εσάς, η διαδικασία είναι απλή!

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo