€31,40 Απόκτησε το
BGHOBBY139
Ιστ. Χαμηλό

[#Ιστορικό_Χαμηλό]BlitzWolf BW-CS7 : Ασύρματο Kit USB-C σε HDMI για να κάνετε cast τις συσκευές σας ασύρματα παντού!

2
geekbuying aniverssary sale banner

Ενα πολύ ενδιαφέρον γκατζετάκι έχουμε σήμερα, στα μάτια του BlitzWolf BW-CS7, αφού με τη βοήθεια του μπορείτε να συνδέσετε τις USB-C συσκευές σας, με οποιαδήποτε οθόνη που έχει HDMI input ΑΣΥΡΜΑΤΑ.

Γιατί να το κάνετε αυτό; Για πολλούς λόγους

Το BlitzWolf BW-CS7 αποτελείτε από δύο μέρη. Το ένα, ο πομπός, έχει USB-C βύσμα και συνδέεται στο κινητό ή το Laptop σας, και το άλλο, ο δέκτης,  είναι ένα καλώδιο με μια άκρη USB και μια HDMI. Η HDMI μπαίνει στην τηλεόραση και η USB είναι η τροφοδοσία του δέκτη.

Αν έχετε και USB θύρα στην οθόνη/τηλεόραση σας, μπορείτε να τα συνδέσετε και τα δύο εκεί, αλλιώς, απλά θα χρειαστείτε μια εξωτερική πρίζα με USB.

H Point to Point σύνδεση γίνεται αυτόματα, χωρίς την ανάγκη για pairing ή κάποιας τρίτης εφαρμογής. Είναι σαν να συνδέεται τη συσκευή σας, ενσύρματα με HDMI στην οθόνη, μόνο που εδώ γίνεται ασύρματα.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε φυσικά, είναι οτι η USB-C της συσκευής σας, πρέπει να υποστηρίζει Displayport Alt Mode, δηλαδή θέλει Full Featured USB-C που έχουν και έξοδο εικόνας, και όχι απλές USB-C μεταφοράς δεδομένων.

Η απόσταση μεταξύ πομπού και δέκτη, μπορεί να είναι μέχρι και 50 μέτρα, με την μέγιστη ανάλυση της εικόνας να είναι 1080P στα 60hz, με latency μόλις 0.1s.

Το BlitzWolf BW-CS7 μπορεί να λειτουργήσει σε Mirroring ή Extension Mode, με το δεύτερο να λειτουργεί μόνο σε Windows και MacOS.

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε επαγγελματικό περιβάλλον, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο δέκτης έχει Multipoint Connection, και μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με 4 διαφορετικούς πομπούς!

Το BlitzWolf BW-CS7 είναι αρκετά χρήσιμο, και μπορεί να αποδειχθεί ΣΩΤΗΡΙΟ σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι αστεία εύκολο στη χρήση και έχει και φανταστική τιμη στο Presale του Banggood, εκεί που θα το βρείτε με 31.4€ τελική τιμή, με τις αποστολές να μην είναι μακριά μάλιστα, αφού ξεκινούν 2 Μαΐου!

Κουπόνι: BGHOBBY139

Τελευταία ανανέωση:07/06/2024 22:06
Ιστορικό τιμής για BlitzWolf BW-CS7 Wireless USB-C to HD Transmitter and Receiver Kit
Τελευταίες ανανεώσεις:
  • €31,40 - 07/06/2024
  • €34,70 - 27/04/2024
Πρώτη εμφάνιση: 27/04/2024
  • Μεγαλύτερη τιμή: €34,70 - 27/04/2024
  • Χαμηλότερη τιμή: €31,40 - 07/06/2024
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για BlitzWolf BW-CS7 Wireless USB-C to HD Transmitter and Receiver Kit - €31,40

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo